Amb l’arribada de la primavera i de cara al bon temps el Auditori Teulada Moraira prossegueix amb la seua programació escènica on es podrà gaudir de diferents estils i gèneres.

Un dels gèneres més antics es donarà cita el dissabte 3 d’abril a les 17h, l’art circense de la mà de la companyia La Trócola, amb el seu espectacle Emportats. Un espectacle que combina diferents disciplines com l’acrobàcia, els malabars i la música. Reconegut com a Millor Espectacle de Nit en els Premis Estupend 2018. Una manera de gaudir en família en aquests dies de vacances.

El divendres 9 d’abril a les 19.30h la Jove Orquestra de la Comunitat Valenciana començarà la seua trobada de primavera des del Auditori Teulada Moraira. Aquest conjunt de joves músics demostraran el seu professional tècnic- musical amb obres de Shubert, Sibelius i García Vitòria. Com a violinista solista actuarà el jove hispà-danés Jacobo Christensen, guanyador de l’II Certamen de Joves Solistes de la Orquestra de Joves de la Comunitat Valenciana.

El concert estarà conduït per Pablo Rus Broseta, un dels directors espanyols més valorats dins del circuit internacional. Un concert sense pauses amb una duració de 66’ aprox.

El dissabte 17 d’abril a les 19h, el grup musical Ciutat Jara es pujarà a l’escenari del Auditori Teulada Moraira. Dins del seu gira “Donde nace el infierno”, el nou projecte de Pablo Sánchez que va ser durant anys cantant i compositor de la banda La Raiz. Una gira que passarà per les ciutats més importants del territori nacional i que farà parada a Teulada Moraira amb una actuació que s’augura interessant pel gran acolliment que ha tingut entre el públic, ja que als pocs dies es va penjar el cartell de complet.

El gènere del teatre brillarà en aquesta ocasió de la mà de la gran coneguda, admirada i professional, Concha Velasco. El 15 de maig a les 18h, es pujarà a l’escenari d’aquest espai cultural amb la representació de “La habitación de María”.

Els recordem la validesa de les entrades per a les noves dates en alguns dels espectacles anteriorment esmentats que per motius de la COVID-19 van haver de posposar la seua data.

El Auditori Teulada Moraira activa en cadascuna de les seues activitats els protocols de seguretat sanitària que s’estableixen per normativa, actuant sempre amb prudència i responsabilitat pel bé comú.

Una programació completa on volem posar de manifest que des d’aquesta Fundació i des de la seua gestió la importància i el valor afegit que aquest espai li suma a la nostra localitat i a la seua comarca apostant per la cultura i mitjançant aquesta creant un estat de valor favorable per al nostre territori.