Els membres del Patronat de la Fundació del Auditori Teulada Moraira i la direcció d’aquest espai cultural donen a conéixer les noves propostes escèniques per a aquesta temporada. Des d’aquest Faro obert a la Cultura es presenta una nova programació que abasta diferents gèneres artístics pensats per a tots els públics.

La presidenta de la fundació de l’auditori i alcaldessa de Teulada Moraira, Rosa Vila, al costat dels membres del Patronat i Regidors del municipi que conformen aquesta fundació, i al costat de la directora d’aquest espai cultural, Maite Serrat, donen a conéixer les propostes que es podran gaudir des del mes d’octubre i fins al mes de gener.

Com en ocasions anteriors es presenta una programació eclèctica pensada per a tots els públics amb un preu adaptat i una variació d’activitats amb la finalitat que tothom puga gaudir d’elles. S’ha seguit la mateixa línia de buscar la millor qualitat per a aquest espai i per al seu públic amb actuacions de més renom comercial i unes altres que juntes sumen la qualitat que es requereix.

La temporada escènica començarà aquest pròxim diumenge 13 d’octubre amb la representació de l’òpera La traviata, una producció de la Companyia Lírica Òpera 2001. Una òpera en tres actes de G. Verdi.un clàssic dins de la programació de l’auditori serà la presència el dia 25 d’octubre de la banda de jazz Bourbon Street Stompers acompanyada pel vocalista i cantant d’òpera Joshua Stewart. Aquesta vegada presenten un nou programa musical dedicat a les “Nits de Nova Orleans.” Un grup del mateix Nova Orleans que ens ha acompanyat en diverses edicions i que cada any tenen un públic molt consolidat que ens demanen la seua presència.

Seguirem el 27 d’octubre amb l’humor de Josema Yuste i Teté Delgado que formen part d’un repartiment molt ampli, amb una comèdia per a riure a riallades, “Sigues infidel i no mires amb qui”.

El mes de novembre és el mes de la música on l’Agrupació Musical Cultural de Teulada (AMCT) dedica a la seua patrona Santa Cecilia celebrant així la seua festivitat amb una sèrie de concerts en aquest espai. El dia 9, Concert de Música Cambra i Solistes – Amalgama Sonor, un concert de gran plasticitat artística, amb l’actuació dels membres de la AMCT, el 15 de novembre, serà el torn del Concert de la Banda Juvenil i conclouran els actes el dia 16 amb el tradicional Concert de Santa Cecilia a càrrec de tota la formació bandística dirigida per Pau Climent Montaner.

En el mes més màgic desembre, el públic podrà gaudir i deixar-se portar per actuacions com el musical familiar “Alicia en el musical dels meravelles”, un espectacle que estrena la companyia Trencadís. La màgia del món dels somnis, la diversió, l’esperit aventurer i la llibertat seran els companys de viatge d’Alicia en aquesta proposta que grans i xicotets podran gaudir.

Comptarem també el dia 21 amb el Ballet de Moscou que enguany compleix 30 anys, i que millor manera que celebrar-lo que oferint al públic la representació del Llac dels Cignes al costat de l’Orquestra Simfònica de la UCAM en rigorós directe. Una ocasió única per a gaudir en família on l’excel·lència dels ballarins d’aquesta companyia internacional i de l’orquestra marcaran el ritme nadalenc. El 28, se celebrarà el Concert de Nadal a càrrec de la OJPA. Un concert amb caràcter solidari els beneficis del qual enguany aniran destinats a Càritas Parroquial Teulada Moraira. Per al públic familiar continuarem el dia 29 amb l’actuació dels Violoncheli Brothers. Els germans prodigi Pablo i Alejandro Turlo de 12 i 14 anys es pujaran a l’escenari del Auditori Teulada Moraira amb l’espectacle Desconchertante, en el qual interpretaran obres de Mozart, Bach, M. Jackson o Queen. A colp de violí i violoncel aquests dos precoços talents desafiaran i desconcertaran al públic assistent amb el seu virtuosisme amb una posada en escena divertida i sorprenent. Com a fermall d’or a la clausura d’aquesta temporada que millor que afegir les notes d’humor amb l’espectacle “Més val sol que cent volant” l’11 de gener a càrrec del conegut i famós artista, cantant, humorista… Edu Soto. Aquest polifacètic artista ens oferirà un espectacle on assegura que ballarà una coreografia contemporània, on es convertirà en una bestiola dels animals de Félix Rodríguez De la Font, on també interactuarà amb el públic….Un espectacle on Soto diu que no és un monòleg, sinó, una bogeria improvisada.

Una programació completa on volem posar de manifest que des d’aquesta Fundació i des de la seua gestió la importància i el valor afegit que aquest espai li suma a la nostra localitat i a la seua comarca apostant per la cultura i mitjançant aquesta creant un estat de valor favorable per al nostre territori.