La regidora de Cultura i Joventut, Mar Ezcurra, ha visitat aquest matí l’Auditori Municipal de Sant Bartolomé, on s’està instal·lant el teló motoritzat de l’escenari contractat fa uns mesos per un import de 42.464 euros.

“Per fi els veïns i veïnes de Sant Bartolomé podran gaudir aquesta nova temporada del teló que s’està instal·lant ja en aquest auditori i que era una demanda històrica dels usuaris d’aquest centre cultural”, ha explicat Ezcurra. La regidor ha estat acompanyada en aquesta visita per la presidenta i directora del grup de teatre “La creativitat del Cel”, Natalia Cámara, i per una veïna de Sant Bartolomé, Ainhoa Francés.

Aquest nou teló de vellut se suma a les millores realitzades ja durant aquests últims mesos per la Regidoria de Cultura a l’Auditori de Sant Bartolomé, que ascendeixen a 26.860 euros i que inclouen la instal·lació de so, il·luminació i vídeo, serveis dels quals no disposava.

A més, aquesta setmana començaran els treballs per a arreglar l’aire condicionat de l’Auditori. Hui mateix s’ha aprovat en Junta de Govern Local el contracte menor per a la reparació de la màquina d’aire per un import de 6.554,87 euros.