L’Auditori de Torrevella comunica la nova data del concert de Miguel Poveda

L’Auditori de Torrevella comunica la nova data del concert de Miguel Poveda

El concert de Miguel Poveda, previst per al 30 de gener en Auditori de Torrevella, s’ajorna a causa de les noves mesures sanitàries que impedeixen entrar i eixir del municipi i impossibilita que molts dels espectadors puguen acudir al concert. Tant oficina d’artista com auditori han buscat ja una nova data perquè Miguel Poveda puga retrobar-se amb els seus seguidors, serà el 17 d’abril a les 19.30 hores.

Miguel Poveda és una de les veus més interessants i originals que ha donat el gènere del flamenc. L’artista visitarà Torrevieja amb el seu espectacle ‘En Concert’, una trobada on el cantaor tracta d’acostar el so que més li ha caracteritzat, el de la diversitat musical, encara que usant com a arrel i música protagonista al flamenc més tradicional.

En aquest viatge per l’univers Poveda el públic trobarà la seua tirada pel Cante Flamenc, la poesia, la cançó andalusa, fins i tot algunes de les seues composicions més recents. El seu carisma, compromís social i la passió que bolca en un escenari converteixen els seus concerts en una experiència única d’amor a l’art i a l’emoció.

El flamenc del nou segle no es pot entendre sense Miguel Poveda. El seu espectacular timbre i quejío fa tremolar els fonaments més arrelats del flamenc per a emmotlar-se a la seua veu i formar notes que abrigallen les cançons d’ahir i de hui, donant-li un sentit únic a l’espectacular capacitat d’interpretar cada cançó o poema. La veu de Miguel Poveda és la definició perfecta de sentiment, estructura cada matís per a arribar a racons inhòspits del receptor. És arriscada en la seua entonació i fort en la seua mesura. Al llarg d’aquests 30 anys ha sabut madurar amb elegància i fer que les cançons cresquen amb ell.

Les entrades adquirides són vàlides per a la nova data. En cas que el client no estiga interessat a assistir a la nova data se li abonarà l’import de les entrades pel mateix canal que va realitzar la compra. Si la compra es va realitzar en línia, haurà d’enviar un email a anabsonorapro.com, amb el localitzador de les entrades. Si la compra es va fer de manera presencial, la devolució es realitzarà en la taquilla de l’Auditori de Torrevella. S’admetran devolucions fins al 28 de febrer.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X