L’Auditori Internacional de Torrevella ha procedit a realitzar la desinfecció i neteja de totes les seues instal·lacions amb la nova tècnica de la nebulización. L’objectiu ha sigut eliminar tots els bacteris per a evitar possibles contagis per coronavirus.

La nebulización aplicada a l’auditori ha consistit a dispersar un desinfectant que porta un alt contingut germinicida, eliminat tots els bacteris, inclòs el coronavirus, garantint la seguretat i el benestar de tots els seus usuaris i treballadors. Aquest desinfectant està autoritzat pel Ministeri de Sanitat.

Amb la nebulización s’ha dispersat el desinfectant en partícules molt xicotetes, que formen un núvol que és capaç d’arribar a totes les zones i superfícies, fins i tot a aquells racons més amagats i d’accés difícil als quals resulta impossible arribar durant les jornades de neteja ordinària, com és el cas del pati de butaques.

Segons la gerent de l’auditori, Isabel Belmonte, “aquesta desinfecció i neteja s’ha contractat perquè el nostre públic se senta segur quan acudisca a l’auditori a gaudir de qualsevol dels nostres espectacles. Volem que sàpien que aquest és un espai on hem adoptat totes les mesures per a lluitar contra la propagació de la COVID-19”.

L’Auditori Internacional de Torrevella ha sigut el lloc triat el dimarts, 30 de juny, per a celebrar una reunió de treball entre el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, de la Generalitat Valenciana Arcadi España, i la pràctica totalitat dels alcaldes de la Vega Baixa.

La trobada ha servit per a analitzar el futur de les infraestructures a la comarca. A la reunió , també han assistit els comissionats de la Generalitat per al Pla Renhace, Jorge Olcina i Antonio Alonso, les directores generals d’Anàlisis i Polítiques Públiques de Presidència, Ana Berenguer, i Obres Públiques Transport i Mobilitat, Roser Obrer, i el subdirector general de Mobilitat de la Direcció General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Josep Llin.