Quan resta a penes una setmana per a la celebració de les Festes Majors, l’Ajuntament d’Elda ha procedit a la presentació del vídeo per a promocionar aquests festejos en honor als patrons de la ciutat: el Crist del Bon Succés i la Verge de la Salut.

L’espot, realitzat per la productora eldense ‘Tot1Xou’, destaca pel seu caràcter emotiu utilitzant els elements més tradicionals de les festes. D’aquesta forma, en el vídeo podem veure la tradicional solta de globus, les cambreres que visten a la Verge, l’espígol, la traca, el mezclaico o les sardines.

En aqueix sentit, l’alcalde d’Elda, Rubén Alfaro, ha assenyalat que “el vídeo parla de nosaltres, d’Elda, de les nostres Festes Majors. És un espot que ens enraíza al que som”, subratllant que l’espot “és també una invitació al fet que totes les persones de fora d’Elda ens visiten i coneguen les nostres tradicions”.

Alfaro ha agraït el treball realitzat pels realitzadors d’aquest vídeo, Héctor Martínez i Alberto Canals, dels quals ha indicat que “han sabut captar el que són les nostres Festes Majors, tant el relatiu als nostres Patrons com als aspectes més tradicionals de la festa”.

Per part seua, Ramón González, president de la Confraria dels Sants Patrons, ha assenyalat que “el vídeo mostra la nostra forma de sentir les festes”. A més, González ha recordat que ha afegit que “enguany, a més, tenim la restauració del Tron, un treball que s’ha realitzat amb molt d’esforç però que era necessari, no solament a nivell estètic, sinó també per seguretat”.

Programa de festes: http://turismo.elda.es/doc/fiestas/programa_fiestas_mayores_2019.pdf