Des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Ibi es convoca el XLI Concurs de Fotografia Vila d’Ibi. Un clàssic dins ja de l’agenda cultural de la localitat amb el qual es vol continuar fomentant i enaltint la fotografia, una pràctica que compta amb grans professionals i gran quantitat d’aficionats.

Podran participar totes les persones residents a Espanya i només s’admetran dues col·leccions de cinc fotografies i tres fotos soltes per autor, totes elles inèdites i originals. Els premis s’atorgaran sobre la base de les següents categories: Premi d’Honor a la Millor Col·lecció (1.200 euros); Primer Premi a la Millor Col·lecció (800 euros); tres Primers Premis (300 euros) i un Premi Local (300 euros).

El termini de presentació de les obres finalitza el pròxim 12 de novembre de 2021 i la decisió del jurat tindrà lloc el dissabte, 20 de novembre, a les 10.00 h, en el Centre Cultural Salvador Miró. Posteriorment, es realitzarà una exposició amb les obres presentades, del 26 de novembre al 5 de desembre, a la sala d’exposicions de l’Ermita Sant Vicent.

XXXIX Concurs de Narrativa Infantil Vila d’Ibi

El Concurs de Narrativa Infantil Vila d’Ibi, convocat per l’Ajuntament al costat de l’editorial Anaya, és al costat del de fotografia, dels més consolidats de la localitat i el termini de presentació finalitza el 30 d’aquest mateix mes de setembre.

El concurs consta de dos premis. El Premi Nacional, de 5.000 euros, els drets d’edició dels quals seran cedits al Grupo Anaya, que publicarà el text guardonat i la presentació oficial del qual, una vegada editat, serà en el marc de la celebració del Dia del Llibre, el 23 d’abril de 2022. I el Premi Local, de 1.200 euros, l’autor/a deure dels quals ser resident a Ibi per un mínim de dos anys.

Les bases de tots dos concursos poden trobar-se en www.ibi.es