El Ballet de Moscou va tornar a omplir de màgia, fantasia i il·lusió el Auditori Teulada Moraira amb la representació de “La Bella Dorment”, on la combinació de qualitat, tècnica, expressió, rigorositat i passió dels fantàstics ballarins que componen aquesta companyia internacional van captivar a una sala repleta d’espectadors.

Dins de la programació escènica d’aquesta temporada i la campanya de Nadal del Auditori Teulada Moraira, el ballet és una cita ineludible per aquestes dates on aquest espai cultural es converteix en un punt de trobada per als amants del ballet i la cultura, en el qual tots els anys obté una gran acceptació del públic fascinats, en aquesta ocasió, per una de les obres cims del ballet.

Una gran aposta d’aquest espai cultural per les arts escèniques com és la dansa.

“La Bella Dorment”, un clàssic entre els clàssics, dirigits per Timur Fayziev va comptar amb dos grans solistes de talla internacional Cristina Terentiev i Aleksandr Petrichenko abrigallats per un extraordinari cos de ballet que van captivar al seu públic transmetent emotivitat i la tècnica més depurada de l’escola russa a través de la música del gran compositor Tchaikovsky.

Els ballarins van connectar amb l’espectador emprant com a únic llenguatge, la dansa, i demostrant una gran emotivitat, professionalitat i excel·lent execució.

Acompanyat tot això d’una il·luminació especial, escenografia elegant, vistosa i un vestuari de gran bellesa i riquesa, que va transportar als espectadors a un gran conte fantàstic de Nadal ple d’aventures i danses. Una gran vetlada plena de màgia, música i dansa que va seduir al públic de la sala del Auditori Teulada Moraira. I mostra d’això van ser els enormes aplaudiments que van rebre.