L’aclamat Ballet Imperial Rus, fundat per Maia Plisetskaya i dirigit per Gediminas Tarandá, presenta el seu Llac dels Cignes de la mà d’un elenc compost per 45 ballarins del més alt nivell, demà divendres 21 de desembre, a les 21.00 hores a l’Auditori de Torrevieja, amb les entrades esgotes.

El “Lago de los Cisnes”, del Ballet Imperial Rus és una de les obres de ballet més benvolgudes pels espectadors espanyols, demostrant-ho cada any des del seu debut a Espanya l’any 2005 en la Gran Via de Madrid.

Va ser el 20 de febrer de 1877, en l’escenari del Teatre Bolshoi de Moscou, quan per primera vegada va ser interpretat el ballet de Piotr Chaikovsky ‘El Lago de los Cisnes’. El Ballet Imperial Rus va estrenar la seua nova versió d’aquest gran clàssic el 8 novembre 2004. La coreografia de Gediminas Tarandá ha fet que aquest centenari ballet siga més dinàmic i una cosa diferent.

Cigne Blanc i Cigne Negre són dos pols oposats: un és dolçor i fragilitat, l’altre poder i provocació. L’engany i el vertader amor, el Bé i el Mal. La perfecció de les coreografia fa que aquest ballet siga el més conegut, més sol·licitat i més interpretat durant ja 140 anys.

Sinopsi: El Príncep Sigfrido celebra el seu XXI aniversari. En el pròxim ball ell haurà de triar l’esposa. Però alguna cosa l’atrau cap al llac dels Cignes, on ell troba el seu amor Princesa Odette, víctima del sortilegi del bruixot Rothbart. Només jurant l’amor vertader i complint la seua paraula, el Príncep pot salvar a Odette i a les seues amigues. Però el bruixot Rothbart li té preparada un parany.

El Ballet Imperial Rus va ser creat en 1.994 per iniciativa de Maia Plisetskaya, que durant molts anys va ser la seua Presidenta d’Honor i Assessora General. Director Artístico del Ballet és Gediminas Tarandá, qui, abans de crear la companyia, va ser solista principal del Teatre Bolshoi de Moscou i va estudiar la carrera de coreògraf sota la direcció de Yury Grigorovich..La companyia és ben coneguda a Finlàndia, França, Espanya, Àustria, Alemanya, el Japó, Israel, Líban, Grècia, Croàcia, Sud-àfrica, Emirats Àrabs, Eslovènia, Tunísia, Portugal, l’Argentina, el Brasil, la Xina, Nova Zelanda…L’elenc del Ballet Imperial Rus està compost per 45 ballarins del màxim nivell artístic, molts d’ells han sigut guanyadors de prestigiosos concursos de ballet.

Les entrades les pots adquirir en la nostra web i en la taquilla. Costen entre 30 i 20 euros.