El Centre Municipal El Torrejó acull hui dijous, 22 de novembre, a les 19:00 hores, la presentació del llibre ‘La saviesa Amagada’ del benidormense Antonio Fuster Juárez, organitzada per la Regidoria de Cultura que dirigeix Ana Pellicer.

Fuster ha viatjat a més de 60 països i ha escrit sis llibres sobre aqueixos viatges, però el coneixement d’altres llocs i cultures li han permès valorar de forma encara més entusiasta la cultura mediterrània.

‘La saviesa amagada’ és un al·legat a l’amor entre persones, l’amor a les essències i cultura mediterrànies, i l’amor als llibres i les biblioteques. La trama que dibuixa l’autor atrapa des de la primera línia. Esguitada de misteris, endevinalles i jeroglífics, porta fins al present a personatges de la Història que van estimar als llibres més que a si mateixos. I ho fa des de l’única manera possible: des dels somnis.

Fuster reflexiona sobre la cultura mediterrània i la manera en què la seua esdevenir ha afectat al desenvolupament de la humanitat, per a bé i per a malament, i ho fa de forma distesa i amb nombrosos girs argumentals. Divertida en ocasions, transcendent en alguns passatges, l’estructura és quasi un thriller que eleva la tensió emocional del lector a mesura que avança la trama. Una novel·la amb sabor mediterrani per a degustar-la de principi a fi.