La regidora de Festes, Mariola Galiana, ha acudit juntament amb el president de l’Associació de Belenistas d’Elx, José Pérez, al Hort del Xocolater on s’estan duent a terme les labors de muntatge del Betlem Municipal que obrirà les seues portes el 9 de desembre. Per a poder accedir caldrà reservar prèviament a través de la pàgina web de l’Ajuntament d’Elx, o de l’Associació de Belenistes, a partir del dia 1 del mes.

Galiana ha assegurat que “el pesebre es trasllada de la Glorieta al Hort del Xocolater perquè siga un espai segur per a les visites. Per a evitar aglomeracions caldrà reservar a través de la pàgina web municipal i en les visites s’hauran de respectar totes les mesures sanitàries com a distanciament social, ús de gel hidroalcohólic, presa de temperatura, circuit d’entrada i eixida, i que no podran acudir grups de més de sis persones al no ser que siguen convivents”.

L’edil de l’àrea també ha informat en la visita que, després d’escoltar les peticions d’associacions, a l’hora de reservar en la web, els col·legis que vulguen assistir tindran l’opció de fer-ho mantenint el grup bambolla de les classes de l’alumnat.

Per part seua, el president de l’associació ha detallat sobre el pesebre que “hem treballat amb molta il·lusió per a sorprendre una vegada més als visitants i assegurança que agradarà als xiquets i tota la família perquè manté la grandària de l’any passat en la Glorieta i hem introduït alguns canvis”.