El bisbe de la Diòcesi Oriola-Alacant, Jesús Murgui, s’ha inscrit com a protector del Misteri d’Elx, en el marc de la campanya de micromecenatge posada en marxa pel Patronat. Murgui ha rebut el carnet de protector de mans del president executiu del Patronat, Francisco Borja, qui ha agraït la col·laboració de la Diòcesi en la promoció d’aquesta iniciativa.

La campanya de protector i protectora de la Festa busca aportacions de la ciutadania per a contribuir a la formació, difusió i conservació d’aquest bé Patrimoni de la Humanitat. En concret, els diners seran emprats per a adequar els espais de la basílica de Santa María destinats a persones amb disfunció sensorial i mobilitat reduïda, es millorarà el finançament destinat a la formació de la Capella i Escolania i es duran a terme accions de difusió i divulgació de la Festa, per a donar a conéixer el Misteri i el municipi d’Elx en l’exterior.

La inscripció com a protector o protectora del Misteri d’Elx pot realitzar-se a través del següent enllaç: https://misteridelx.com/protector/