La trentena edició del Concurs de Nous Creadors, organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benidorm, s’exposa des de hui en el Museu Boca del Calvari. L’alcaldessa en funcions i delegada de Joventut, Ana Pellicer, ha sigut l’encarregada d’inaugurar la mostra en un acte en el qual ha estat acompanyada pel també edil Josep Bigorra i el tècnic municipal de l’àrea, José Romeu.

Els guanyadors d’aquesta edició del Nous Creadors es donaran a conéixer el 15 de març. Aqueix mateix dia es repartiran els premis que, com ha recordat Pellicer seran de “1.000 euros per a la millor pintura, 1.000 més per a la millor escultura i 100 per al millor artista menor de 18 anys”. Sobre aquest tema, l’edil ha aclarit que “la gran premiada és la ciutat de Benidorm perquè les obres guanyadores passaran a formar part del patrimoni de la nostra ciutat”.

A la present edició s’han presentat 21 artistes provinents “de tots els racons del nostre país”, ha precisat Pellicer, a qui li ha cridat l’atenció “la gran quantitat de materials que han utilitzat per a cadascuna de les pintures i escultures que llueixen en el nostre museu”. En total es poden veure 16 pintures i 5 escultures.