Obert el termini per a presentar els treballs del XVI Concurs de Literatura Jove. Fins al 31 d’octubre tens temps per a escriure i presentar els teus relats i/o poesies. Aprofita l’estiu i el temps lliure per a plasmar la teua creativitat literària.

Aquest concurs de literatura jove té com a objectiu promocionar i fomentar l’hàbit de l’escriptura així com el de la lectura entre els joves del municipi. Podran participar totes les persones nascudes o residents a la Comunitat Valenciana amb una edat compresa entre els 12 i els 30 anys, sent necessari en cas de ser menor d’edat comptar amb el consentiment del representant legal corresponent. El concurs es divideix en dues categories, la primera de 12 a 18 anys i la segona de 19 a 30 anys.

Les obres guanyadores seran guardonades amb 300 i 150 euros, per al primer i segon premi respectivament. Cada participant només podrà obtenir un premi, encara que aquest participara en diverses modalitats.

La fallada del jurat serà inapel·lable i es publicarà en els mitjans habituals d’informació de la Regidoria de Joventut, abans del 30 de novembre de 2018.

Per a més informació: www.juventudelcampello.org