La regidoria de Joventut que dirigeix Cristian Palomares (PP), convoca el XIX Concurs de literatura jove: relat breu i microrelat, en el qual podran participar totes les persones nascudes o residents a la Comunitat Valenciana, d’edats compreses entre 12 i 30 anys.

S’estableixen tres modalitats, tant per a microrelat com per a relat breu: de 12 a 16 anys, de 17 a 22 anys, i de 23 a 30 anys.

En la modalitat de relat breu l’extensió mínima serà de 2 pàgines, i un màxim de 5. En microrelats, l’extensió no podrà superar les 99 paraules, sense incloure el títol. Els treballs es presentaran en castellà o valencià.

S’estableix un primer premi per a cada categoria de microrelat de 100 euros. En el cas de relats breus, el primer premi està dotat amb 500 euros, i el segon amb 300.

Els participants poden presentar les seues obres i accedir al concurs fins al 24 de setembre. Els treballs es presentaran en el Servei d’Informació Juvenil en el seu horari habitual. En cas de l’enviament per correu postal, s’ha de remetre sempre dins de les dates establides.

Les obres es presentaran en paper, grandària A4, sense engrapar ni enquadernar. Cap treball presentat podrà estar signat pel participant, ni portar marca distintiva que puga facilitar el reconeixement de l’autor per part del jurat.