El somriure és la manifestació gestual més característica de l’alegria, el plaer, la felicitat o la diversió que una persona experimenta a conseqüència de la seua participació en un esdeveniment o situació agradable. Per això, l’Ajuntament del Campello ha decidit dissenyar i programar tota la seua campanya turística per a aquest 2020 entorn d’aqueixa manifestació, “conscients que comptem amb tots els elements necessaris per a garantir la felicitat dels visitants”, ha assenyalat durant la presentació de la campanya a entitats, partits polítics, col·lectius i premsa l’alcalde Juanjo Berenguer. La regidora de Turisme, Marisa Navarro (PP), ha sol·licitat la complicitat de tot el sector turístic del municipi per a aconseguir l’objectiu. “L’eix principal de la campanya és el somriure”, ha dit, “i els demane que siguen còmplices amb els nostres turistes, perquè a més… és gratis”.

L’eslògan general de la campanya és “Somriu, ja estàs al Campello”.

La campanya, que es llançarà en tots els suports físics i digitals a partir de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR) d’aquest mes de gener, està estructurada en quatre grans eixos promocionals: gastronomia, sol i platja, cultura i esports i escenaris naturals per a rodatges. Per a tots ells s’han gravat espots i tascons radiofònics i dissenyat papereria específica (cartells i fullets), amb arguments més que suficients en els quals es demostra les possibilitats del municipi per a cada apartat.

“POLÍGON INDUSTRIAL” DE 23 QUILÒMETRES DE LLARG

“El Campello, m’agrada dir sovint, és un municipi eminentment industrial, que a més pot dir ben alt i amb orgull que disposa del polígon industrial més gran d’Espanya, que mesura exactament 23 quilòmetres de llarg, que són les dimensions de la nostra costa”. D’aquesta forma, l’alcalde Juanjo Berenguer ha introduït en el seu discurs les possibilitats de desenvolupament de l’activitat turística del municipi, “que són immenses, i podem i hem d’avançar en la senda del creixement que hem enfilat, fins a aconseguir la velocitat de creuer i arribar a la meta, ja marcada, de desestacionalització i posicionament en el mercat nacional i internacional”.

“Per a això”, ha continuat, “és evident que a més de la riquesa natural que suposen les nostres platges, cales i zones d’interior, hem de diferenciar el producte final, amb especialitzacions que ens facen destacar, i sempre lligades a un desenvolupament sostenible, perquè, com també he dit en altres ocasions, si no cuidem al màxim aqueixes bondats que la naturalesa ens ha brindat, tot això no tindria sentit ni futur”.

Entroncava d’aquesta forma el munícipe amb un dels principals objectius del departament de Turisme. “Totes les nostres polítiques estan relacionades amb el turisme sostenible, en el marc de la nova agenda mundial de desenvolupament per als pròxims deu anys, fonamentalment en els objectius relacionats amb el desenvolupament econòmic inclusiu i sostenible, el consum i la producció sostenible i l’ús sostenible dels oceans i recursos marins”, ha emfatitzat la regidora Marisa Navarro.