L’Associació de Travel Blogueres de la Comunitat Valenciana celebrarà en El Canpello des del divendres 5 de maig fins al diumenge 7 un cap de setmana complet per a celebrar els 6 anys d’existència de l’associació, que va nàixer en 2017 amb la idea de crear una comunitat de bloguers valencians que compartiren una passió en comú, viatjar.
La Comunitat Valenciana Travel Blogueres i Turisme del Campello, que dirigeix la regidora Marisa Navarro (PP) han unit forces per a organitzar aquest esdeveniment únic, en el qual també participaren entitats de prestigi en el sector dels viatges com Balearia Ferri, IATI Segurs, Civitatis, Rusticae, Lonely Planet, Metricool, Turisme d’Israel i Israel Airlines, School Travel Journalist i la companyia aèria KLM.
Serà un cap de setmana complet en el qual més de 70 bloguers i creadors de contingut de viatges es reuniran per a donar a conéixer els tresors del Campello. L’esdeveniment començarà demà divendres, rebent als primers associats que s’unisquen a la celebració, que s’allotjaran en diferents hotels de la localitat, amb un sopar informal per a anar calfant motors.
Les activitats oficials començaran el dissabte 6 a les 10 del matí, amb diverses propostes organitzades per l’Ajuntament. Hi haurà visites guiades i activitats aquàtiques. Una vegada finalitzades les activitats, els assistents participaran d’un menjar tradicional campellera.
La vesprada del dissabte serà el punt central de l’esdeveniment, amb la celebració del Congrés i la gala oficial, amb la presència de representants de Turisme El Campello, així com el desenvolupament de diferents xarrades viatgeres de mà de figures destacades del món dels viatges a Espanya, com Manuel José Carpintero.
A més es procedirà al corresponent lliurament de premis i a la realització de diferents sortejos amb productes cedits pels patrocinadors de l’esdeveniment, com Balearia Ferri, Rusticae, Lonely Planet i Iati Segurs.
El diumenge es durà a terme una acció de conscienciació mediambiental amb la col·laboració de la companyia aèria KLM. Aquesta activitat anirà dirigida a conscienciar sobre la necessitat de protegir la posidònia, planta essencial per a l’oxigenació de l’aigua, a més de per a ser reserva de peixos, mol·luscos i crustacis, que és vista amb mirada desagradable per tots aquells que desconeixen la seua valuosa funció.
Amb els seus blogs i les seues xarxes socials com a altaveu, els bloggeros de viatge de la Comunitat Valenciana volen conscienciar sobre la importància de cuidar i protegir la posidònia i que no significa per a res brutícia sinó més aviat vida.