La regidoria de Turisme que dirigeix Marisa Navarro (PP) ha integrat al municipi en la campanya “En família per Espanya”, sorgida fa a penes dues setmanes amb l’objectiu de donar suport a aquesta temporada a un sector productiu que desgraciadament s’ha vist molt afectat. El seu objectiu és unir i fer costat al segment del turisme familiar espanyol, transmetent un missatge comú de confiança perquè les famílies descobrisquen destinacions nacionals i viatgen amb seguretat i tranquil·litat en el moment en què es reprenga l’activitat turística.

La crisi sanitària mundial provocada per la Covid-19 ha frenat en sec l’evolució del sector turístic espanyol i la incertesa sobre l’evolució de l’activitat en els pròxims mesos genera dubtes, tant en les empreses del sector com en els propis viatgers.

Aquesta iniciativa s’ha desenvolupat conjuntament per The Fun Lab, signatura de consultoria de turisme familiar i arquitectura per a espais d’oci, al costat de We llaure VIBE, agència de màrqueting, comunicació i disseny web que realitza projectes per a diversos sectors, entre ells el turístic.

#EnFamiliaPorEspaña s’ha constituït com una comunitat col·laborativa en la qual establiments turístics, institucions públiques, mitjans de comunicació, bloguers i influencers turístics i, en última instància, els propis viatgers que també s’hagen sumat a la iniciativa, participen i fomenten que les famílies perden la por de viatjar durant els pròxims mesos pel territori nacional.

La via principal per a qualsevol col·laborador o família viatgera de sumar-se a la iniciativa és compartir en les seues publicacions de canals socials l’etiqueta

#EnFamiliaPorEspaña. La iniciativa compta també amb el blog col·laboratiu https://www.enfamiliaporespana.com/blog/, on cada setmana un col·laborador compartirà un post amb continguts de valor per a la resta.

A més, cada dijous a les 19.30 hores, des del compte d’Instagram se celebra una sessió en directe amb un col·laborador que compta la seua visió del turisme a Espanya i sobre com afrontar els seus viatges aquesta temporada.

Les seues dades de contacte:

Web: https://www.enfamiliaporespana.com/

Email: hola@enfamiliaporespana.com

Instagram: enfamiliaporespa