El Campello i varis dels seus Restaurants estaran presents a Alacant Gastronòmica promocionant el municipi i la seua gastronomia.

La Regidoria de Turisme, de la qual és regidora l’edil de Compromís Cynthia Alabés, disposarà d’un estand de 40 m2 en el qual els guanyadors del Duel de Tapes, La Mar de Bé i El Restaurant Casino, obsequiaran als visitants amb una mostra de les seues millors tapes durant el dissabte 23 i el diumenge 24.

La regidora, ha manifestat que l’èxit d’assistència de públic de la passada edició d’Alacant Gastronòmica feia que fóra important estar en la fira, i així s’ha fet, apostant per un estand de 40 metres quadrats i per la presència dels nostres restauradors, que són fonamentals en la promoció del nostre municipi.

El Restaurant 6 Perles, el diumenge 24 a la vesprada, i els Restaurants Cavia i La Penya, el dilluns 25, oferiran el millor de les seues cuines participant en el Xou Cooking de la Fira.

El Restaurant 6 Perles cuinarà un Arròs de cabrit fumat amb bolletus, espàrrecs bladers i chalota; el Restaurant Cavia, Arròs negre amb sèpia en la seua tinta i Arròs de xipirons i alls tendres; i el Restaurant La Penya es presenta amb un clàssic Arròs Melós mariner. Amb aquests 3 arrossos tan representatius de la nostra gastronomia es pretén deixar petjada entre els assistents.