La Regidoria de Cultura, el seu centre Cigarreras i el cicle musical Momentos Alhambra avancen amb el seu programa d’actuacions. El dissabte 24 de juliol puja a l’escenari instal·lat en La Posterior del complex cultural Enric Montefusco, un artista que converteix les seues actuacions en interpretacions úniques i memorables.

El cicle “Momentos Alhambra Las Cigarreras” va començar els seus espectacles el 29 d’abril i el seu cartell continuarà oferint esdeveniments fins al 23 d’octubre.

La col·laboració entre la regidoria dirigida per Antonio Manresa, l’equip del complex Cigarreras i Cerveses Alhambra facilitarà la vesprada del dissabte 24 de juliol l’actuació d’Enric Montefusco, un artista allunyat dels convencionalismes. Les entrades estan disponibles en Wegow.

Després de l’abraçada a la música popular de Meridiana (2016), el seu celebrat debut en solitari, Enric Montefusco continua explorant els mecanismes de la cançó en un nou àlbum, Diagonal (2019), publicat en el segell Bona Sort. Gravat al costat dels instrumentistes que li acompanyen des de l’inici de la seua carrera com a solista, el segon assalt del qual fóra líder de Standstill sublima la seua proposta sonora i ratifica el seu compromís literari des d’una consciència poètica i política.

Repertori amb crítica social

Ja des del títol, el nom de l’altra avinguda que serveix d’entrada i/o eixida a Barcelona, Diagonal planteja un suggeridor joc conceptual i s’erigeix en revers de Meridiana. Més directe i transversal que mai, el repertori esmola la crítica social i, en recrear amb cruesa un atípic recorregut biogràfic, no abdica del seu esperit generacional.

Mesures preventives

En Moments Alhambra Les Cigarreras la seguretat i el compliment de la normativa vigent són les prioritats, segons informen des de l’organització. L’ús de màscara és obligatori per a accedir al recinte. La màscara només podrà retirar-se en els moments de consum d’aliments o begudes, tornant a col·locar-se en el seu lloc després d’això. Durant els concerts hi haurà una zona destinada exclusivament al consum, un espai segur on gaudir amb responsabilitat de les diferents varietats de Cerveses Alhambra.

Actuacions pendents

• 24 de juliol. . . . . 20 hs: Enric Montefusco

• 07 d’agost.. . . 12 hs: Viva Belgrad

• 04 de set. . . . . 12h: Alberto Montero

• 11 de set. . . . . 20h: Carmen Boza

• 18 de set.. . . . . 20h: Triangle d’Amor Bizarro

• 08 d’octubre. . . 20h: Guadalupe Plata

• 23 d’octubre.. . .20h: Dones

– Venda d’entrades: https://www.wegow.com/es-es/recintos/las-cigarreras-centro-cultural