El cantant Miguel Poveda actuarà a l’Auditori Internacional de Torrevella el dissabte, 30 de gener, a les 21.00 hores. Una de les veus més interessants i originals que ha donat el gènere del flamenc arribara a Torrevieja amb l’espectacle ‘En Concert’, on el cantaor tracta d’acostar el so que més li ha caracteritzat, el de la diversitat musical, encara que usant com a arrel i música protagonista al flamenc més tradicional.

En aquest viatge per l’univers Poveda el públic trobarà la seua tirada pel Cante Flamenc, la poesia, la cançó andalusa, fins i tot algunes de les seues composicions més recents. El seu carisma, compromís social i la passió que bolca en un escenari converteixen els seus concerts en una experiència única d’amor a l’art i a l’emoció.

El flamenc del nou segle no es pot entendre sense Miguel Poveda. El seu espectacular timbre i quejío fa tremolar els fonaments mes arrelats del flamenc per a emmotlar-se a la seua veu i formar notes que abrigallen les cançons d’ahir i de hui, donant-li un sentit únic a l’espectacular capacitat d’interpretar cada cançó o poema. La veu de Miguel Poveda és la definició perfecta de sentiment, estructura cada matís per a arribar a racons inhòspits del receptor. És arriscada en la seua entonació i fort en la seua mesura. Al llarg d’aquests 30 anys ha sabut madurar amb elegància i fer que les cançons cresquen amb ell.

Aquest artista, Premi Nacional de Música de 2007, Premi Nacional de Cultura 2011 de Catalunya, Premi de la Càtedra de Flamencología de Jerez, Medalla d’Andalusia en el 2012 i fill adoptiu de Sevilla i la seua província, fill predilecte de Badalona, entre molts guardons més, ha sabut construir la seua carrera amb amor, constància, esforç i sota la inspiració dels grans de la música. Sense fronteres de gènere i amb la llibertat com a bandera ha passejat els seus diferents espectacles per mig món i ha recollit el reconeixement que li ha atorgat la crítica i el públic amb gratitud i la senzillesa que li caracteritza.

Acompanyat de palmes, piano o calaix fa de la improvisació un art i de cada concert una festa recorrent pals, estils i cançons que van nàixer per a ser interpretades per una ànima com la seua. Perquè Miguel Poveda no és artista, és música.

Les entrades per a aquest concert es poden adquirir per a la venda anticipada a través de www.auditoriotorrevieja.com. Presencialment, tots els dimecres (d’11.00 a 14.00 hores) en el Centre Cultural Verge del Carmen de Torrevella i dues hores abans del concert (19.00 hores), en la taquilla de l’Auditori. Preus: 45, 40, 35 i 30 euros. Descomptes: 50 entrades Amics Auditori (20% de descompte) i 25 entrades Jubilats (50% descompte).