Pablo Milanés presentarà a l’Auditori Internacional de Torrevella el dissabte, 28 de novembre (21.00 hores), les cançons de la seua gira ‘Essència’. Un concert molt especial amb el qual dóna quasi per conclòs aquest tour en el qual resumeix la seua obra, recopilant cançons tan conegudes com ‘El breve espacio’, ‘Para vivir’, ‘Yolanda’ o ‘Ya ves’.

L’Auditori de Torrevieja serà una de les últimes escales que farà el veterà músic cubà, Pablo Milanés, amb el seu gira ‘Essència’. Un espectacle que ha tingut un excel·lent acolliment i li ha donat grans satisfaccions en escenaris d’Europa i Amèrica. Un concert molt especial, que suposa el resum de la seua obra amb composicions tan emblemàtiques i tan cantades pel públic com: ‘Yolanda’, ‘El breu espai en què no estàs’, ‘Per a viure’ o ‘Ja veus’, i també algunes de les seues noves creacions, com ‘Vestida de mar’ o ‘Dies de llum’.

El tour ‘Essència’ es presenta en un format més íntim, però no menys sorprenent, en el qual la seua guitarra torna a ser la protagonista, i on estarà acompanyat per les joves Ivonne Téllez al piano i la chelista Caridad R. Varona, filla i néta de dos destacats músics cubans.

En l’actualitat, Pablo Milanés prepara nous projectes musicals, com el llançament internacional d’un disc d’estàndards de Jazz en anglés, compon nous temes que gravarà només amb la seua guitarra, també treballa en la producció d’un àlbum, amb temes del seu repertori en salsa, i estrenarà en 2021 algunes de les cançons creades durant el confinament.

Milanés porta més de sis dècades de reeixida trajectòria, que naixia a principis dels seixanta quan va començar a crear música en la seua Cuba natal a partir de múltiples influències. Després de rebre dos Grammy Llatins, en 2006, i un Grammy a l’Excel·lència Musical, en 2015, Pablo Milanés no ha deixat de produir, compondre i gravar, sobretot amb les en col·laboracions de músics cubans com: José María Vitier, Miguel Núñez i Chucho Valdés, entre altres.

Les entrades per a aquest concert es poden adquirir per a la venda anticipada a través de www.auditoriotorrevieja.com. Presencialment, tots els dimecres (d’11.00 a 14.00 hores) en el Centre Cultural Verge del Carmen de Torrevella i dues hores abans del concert (19.00 hores), en la taquilla de l’Auditori.