Alcoi acollirà les Trobades Solidàries 2023, el dissabte 30 de setembre de 2023 en el Passeig de Cervantes, entre les 17.00 i 21.00 hores, sota el lema “Comptem amb tu”, aquesta iniciativa es va iniciar a la nostra ciutat fa més de 25 anys.

Cristian Andrés Ferrándiz Corbí ha guanyat el concurs de cartells per anunciar les Trobades Solidàries 2023. Aquesta iniciativa la va convocar el Consell de Benestar Social d’Alcoi amb la col·laboració de Nirvel Fundación. El jurat qualificador ha puntuat cadascuna de les obres presentades a concurs, fins a un màxim de 20 punts, puntuant de 0 a 5 punts cadascun d’aquests quatre apartats: Disseny i estètica, que es reflectisca l’essència i es transmeta la filosofia de l’esdeveniment, Composició i Retolació. Del total de les 11 obres presentades, la guanyadora ha obtingut 5 punts, la màxima puntuació en totes les categories.

Aquesta activitat de caràcter social està organitzada pel Consell de Benestar Social d’Alcoi que és l’òrgan consultiu de la corporació municipal en matèria d’activitats i de projectes que es realitzen en el municipi, relacionats amb l’àmbit dels serveis socials. Insistint especialment en la promoció, inclusió i inserció social, així com en la participació de la ciutadania d’Alcoi.