La Regidoria d’Igualtat i Inclusió Social, a través del seu regidor Javier Martínez Salcedo, ha donat a conèixer les activitats programades per a Halloween 2018 en el nostre municipi amb la novetat del canvi d’ubicació, ja que enguany es realitzaran als voltants del Castillo, la qual cosa dotarà a la nit de major singularitat i un ambient terrorífic.

cal destacar que enguany, com a novetat, s’ha introduït en el programa d’activitats l’espectacle “L’ombra del que van ser”, per a majors de 14 anys, en el qual el castell serà envaït per criatures d’ultratomba durant la nit del 31 d’octubre, gràcies al grup de teatre municipal dirigit per Begoña Tenés. La primera passada serà a les 22:00 h i a partir d’ací cada 30 min fins a les 2:00 am. És important recordar que es lliuraran un màxim de dues passades per persona i la inscripció serà presencial de dilluns a divendres en horari de 10:00 a 14:00 h i de 17:00 a 20:00 h. en la pròpia Regidoria de Joventut (carrer Ortega i Gasset nº 26)

També es repeteix durant aquestes dates el “Taller de Carabasses”, aquesta vegada en l’Esplanada del Castillo, la qual estarà ambientada amb la temàtica que correspon a aqueixa nit. Per a aquesta activitat, que començarà a les 17:00 h., no existeix límit d’edat. Per a poder participar en aquest taller, dut a terme per Planeta Caragol, és imprescindible la inscripció presencial i arreplegar el “val per 1 carabassa” de dilluns a divendres, de 10:00 a 14:00 h i de 17:00 a 20:00 h.

A més, es realitzarà un Passatge Infantil en la Casa Cova del Castillo, amb l’actuació d’un cuentacuentos i voluntaris que dinamitzaran l’activitat. L’horari de començament serà a les 18:00 h, amb passades de 15 minuts. Per a aquesta activitat no és necessària la seua inscripció prèvia , per la qual cosa se seguirà l’ordre d’arribada.

Per la seua banda, el regidor de l’àrea, Javier Martínez Salcedo ha convidat a tota la població a gaudir d’aquestes activitats i ha recordat que són esdeveniments gratuïts enfocats en el gaudi dels i les petrerenses.