La prestigiosa Guia Peñín, un dels manuals de vins espanyols més complets del món, els seus professionals caten a l’any més de 11.500 vins, acaba de triar a ‘Pepe Mendoza Giró de Abargues 2018’ el vi revelació Guia Peñín 2021.

L’alcalde, Vicente Arques, res més conéixer la notícia ha volgut donar l’enhorabona a aquesta signatura emprenedora de l’Alfàs del Pi, “de la qual ens sentim profundament orgullosos tots els alfasinos”, ja que lligat a la seua iniciativa i treball porten el nom d’aquesta localitat per tot el món.

Com diuen en la Guia Peñín, parlar de Pepe Mendoza és parlar d’una de les personalitats del vi més rellevants a l’est de la península ibèrica. Compta amb diferents línies productives. Unes enfocades al gran públic, unes altres al consumidor que desitja vins més complexos i sincers. Un enfocament desenvolupat amb mestratge en el celler Pepe Mendoza Casa Agrícola a l’Alfàs del Pi.

“Pepe Mendoza Giró de Abargues, representa no sols la tipologia de vins del segle XXI, més amables en boca, amb criances més escarides, menys invasives, sinó la culminació dels varietals més locals en terres on l’expansió internacional ha sigut una tendència. Aquest vi marcarà a més un abans i un després en la zona, ja que mostra una tipologia de vins sensiblement menys coberts, més frescos i subtils, però sempre amb el seu caràcter mediterrani present i allunyat dels estils atlàntics d’altres zones. Segurament aquest Giró de Abargues servirà a molts altres productors com a inspiració per a treballar també en aquest sentit, per això aquest vi és tan revelador.” A partir d’ara amb un nou al·licient, el distingit ‘Pepe Mendoza Giró de Abergues 2018’.

http://guiapenin.wine/noticias/posts/2020/octubre/pepe-mendoza-gir%C3%B3-de-abargues-2018-vino-revelaci%C3%B3n-gu%C3%ADa-pe%C3%B1%C3%ADn-2021/