La regidoria de Joventut, que dirigeix María Conejero, ha programat l’exposició col·lectiva d’art PhotoAlicante 2021 que s’exhibeix en el Centre 14 fins el pròxim dia 15 d’abril. Diferents formes d’expressió creativa reuneixen un grup d’artistes en Contracte de Permanència, que conviden a repensar en l’estètic, el discursiu i l’ideològic del concepte llar.

Vídeo, fotografia analògica i digital, peces de ceràmica, instal·lacions i una intervenció amb esprai feta ex profeso per a la mostra, són alguns dels elements que conformen un mateix discurs subversiu entorn de formes de vida que creguen resistència al sistema, bretxes per les quals es colen noves maneres d’habitar i tornar a assignar espais que el patriarcat, de la mà del capitalisme, ha fet invisibles o inhabitables.

Participen en la mostra Sofía Alemany, el col·lectiu La Bassa DIY, Jorge Bonelli, Lydia Garvín, Sandra Mar, Daniel Núñez i Taleques TK. L’exposició podrà visitar-se en horari de 10 a 14 hores i de 15 a 20 hores de dilluns a divendres, complint amb totes les normatives de seguretat i sanitàries actuals derivades de la pandèmia per la COVID-19.