La regidoria de Joventut, que dirigeix María Conejero, presenta l’exposició individual “Inside the house, outside home” de Rocío Kunst, artista que va ser seleccionada en la convocatòria Propostes d’Art 2021. La mostra es podrà visitar a partir del 5 de juliol i estarà exposada fins al 29 de juliol a la sala d’exposicions del Centre 14 del carrer Llauradors núm. 14.

Les fotografies de Rocío Kunst conviden a introduir-nos en una zona d’ombra i recuperar així la solitud, adjectiu que va definir la filòsofa Hannah Arendt, en la qual el subjecte està aïllat, privat de la companyia humana i també de la pròpia companyia. Els seus personatges solitaris es troben embolicats per la penombra, il·luminats lleument, en els quals els seus rostres i els seus cossos caminen cap a la foscor.

Amb aquesta mostra, l’artista pren consciència dels estereotips culturals que conformen el social, la construcció del femení i la seua adscripció a uns certs espais concrets, i una concepció de la subjectivitat etèria i inagafable, plena de racons impossibles d’il·luminar, que només és possible habitar lluny dels focus del públic.

L’obra de Rocío Kunst s’erigeix com una plataforma de resistència davant un règim de transparència despietat, que vulnera al diferent i anul·la la seua possibilitat de constituir-se com a subjecte lliure.

L’exposició podrà visitar-se en horari de 10 a 14 hores i de 15 a 20 hores de dilluns a divendres, complint amb totes les normatives de seguretat i sanitàries actuals derivades de la pandèmia per la COVID-19.