El Centre 14 exposa a la sala del carrer Llauradors fins al pròxim 12 de març obres de creació digital de l’autora Sandra Braceli, una dels huit artistes seleccionades dins de la Convocatòria Art 2018. Amb Braceli s’inicia la sèrie d’exposicions individuals d’aquest certamen que se succeiran de forma mensual fins a finals d’any, després de la mostra col·lectiva celebrada fins a mitjan de mes.

Els artistes seleccionats per a exposar són: Sandra Braceli, amb creació digital; Verónica Domingo Alonso, amb gravat; Esther Gandia Martínez, amb una instal·lació al·lusiva a les víctimes de violència de gènere; Rubén Paterna, amb obres a carbonet sobre paper; Andrea De Nicola amb fotografia; Yoshimar Tello, amb una mostra de tècnica mixta i Collage; Diego Escribano, amb un treball amb tècnica digital ‘Ottstuff’ i Antonio Morals amb el seu projecte ‘Kryptos natura’.

El mes de novembre passat, el jurat de la convocatòria de 2018, va seleccionar huit projectes expositius dels 17 que es van presentar i que formaran part de les exposicions que el Centre 14 té programades per a l’any 2019, una al mes. La programació d’exposicions de Joventut en aquesta sala es tancarà al desembre amb l’exposició del Concurs de Còmics.

La sala d’exposicions obrirà de dilluns a dissabtes. Els dilluns i dissabtes l’horari d’obertura serà matinal entre les 10 i les 14 hores, mentre que de dimarts a divendres, serà tant de matins com de vesprades de 18 a 20 hores. El diumenge romandrà tancada.