La regidora d’Igualtat, Alba García, ha inaugurat l’exposició ‘No tengo dueño’ en el Centre Cívic i Juvenil, amb motiu del pròxim Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona (25 de novembre). És una de l’exposicions itinerants que l’el Centre d’Estudis sobre la Dona de la Universitat d’Alacant té en marxa com a activitat de difusió i sensibilització en igualtat de gènere.

L’edil ha explicat que “l’exposició, que compta amb 31 obres, està organitzada des de la Regidoria d’Igualtat i Dona al costat del Consell Sectorial de la Dona i queda exposada en l’hall del Centre Cívic de la ciutat per ser un lloc idoni en ser transitat per molta gent jove”. Alba García ha afegit que la violència de gènere és un fet universal al no haver-hi regió del món amb dones lliures de violència.

“La violència de gènere constitueix una manifestació de relacions de poder històricament desiguals entre homes i dones, que han conduït a la dominació de la dona i a la discriminació en contra seua per part de l’home i impedit el seu avanç ple en tots els àmbits. Les manifestacions contra la violència de gènere poden ser moltes i poden tindre lloc en escenaris molt variats: passant per la família fins a arribar a l’Estat” ha continuat la regidora d’Igualtat.