El Centre Comercial L’Aljub, gestionat per Cushman & Wakefield, acull del 7 al 21 de gener, l’exposició itinerant ‘Nosaltres, els escriptores. Valencianes en el temps’. Comisariada per Manola i Rosa Roig, la mostra està situada en l’Espai Cultural, enfront de la botiga Kiabi i es podrà gaudir d’ella en l’horari habitual d’obertura del centre comercial de 10.00 a 22.00 hores. Aquesta iniciativa té com a objectiu donar visibilitat a les escriptores valencianes des de Sor Isabel de Villena fins als nostres dies. Compte d’una manera senzilla la vida i obra d’aquestes dones que formen part de la tradició literària valenciana.

‘Nosaltres, els escriptores. Valencianes en el temps’ és un intent d’introduir la visió de gènere en els plans de promoció de la lectura, alhora que tracta d’omplir el buit que ara mateix existeix en la història de la literatura, en relació a l’obra de les escriptores valencianes. La mostra està formada per 14 panells: un introductori, 12 explicatius amb 10 autores cadascun i l’altre de tancament. Els panells dedicats a les escriptores estan vinculats amb un mes de l’any i tots ells estan encapçalats per una escriptora destacada representada amb un dibuix realitzat per Manola Roig.

L’exposició està organitzada per la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) amb la col·laboració Conselleria d’Educació, Investigació i Esports de la Generalitat Valenciana i està dins de les activitats programades per al Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura. Així mateix, compta amb una pàgina web en la qual hi ha informació complementària: www.escriptoresvalencianes.com i que té una unitat didàctica que es pot descarregar gratuïtament en aquest mateix lloc.

El Centre Comercial L’Aljub és gestionat per Cushman & Wakefield, líder global en serveis immobiliaris que assessora els seus clients la manera en què la gent treballa, compra i viu. www.cushmanwakefield.es – Twitter: @CushWakeSPAIN