El Centre Comercial L’Aljubha posat en marxa la promoció Aquest estiu gaudeix d’un dia redó!. A través d’ella es regalaran centenars d’entrades per al cinema i la pista de bitles. Aquesta és la manera en la qual L’Aljub, gestionat per Cushman & Wakefield, vol demostrar als seus clients que el seu benestar i diversió és el més important. Un dia ix redó quan és perfecte, genial,… Així és com el centre comercial vol que els dies d’aquest estiu siguen per als seus visitants. L’oferta es prolongarà fins al 31 d’agost.

Aconseguir una entrada gratis per al cinema o la pista de bitles, és senzill. Només és necessari mostrar un tiquet de compra, amb un valor superior a 20 euros de qualsevol establiment del centre comercial en el Punt d’Atenció al Client. A més, els participants hauran de descarregar-se l’App del centre comercial i només podrà participar una vegada per persona i dia. Tot el que realitze aquesta senzilla acció rebrà a canvi una entrada gratuïta per al cinema o la pista de bitles de manera aleatòria.

Gràcies a aquesta promoció, que forma part del moviment #LovingPeople, es podrà gaudir totalment gratis de les estrenes de la cartellera dels Cinemes ABC o divertir-se jugant una partida de bitles en alguna de les 14 pistes de la pista de bitles Il·lusiona Center. En tots dos casos amb totes les mesures d’higiene i seguretat necessàries.