Continuem amb el cicle «III Teatre per a tod@s» on, com a mínim, una vegada al mes, xicotets i adults poden gaudir d’espectacles carregats de missatges i valors com ara: ecologisme, amistat, respecte, amor, art, cultura i molta diversió.
Aquest pròxim diumenge, 15 de gener, a les 18.30 hores, en el Centre Cultural Verge del Carmen, es representarà l’obra de Titelles “Chinchulina i el rossinyol de la Xina”. L’emperador de la Xina vivia en un bell palau amb bells jardins i les flors més exquisides i perfumades de l’orbe. També tenia una filla molt alegre i plena de vida anomenada Chinchulina, una xiqueta una mica tímida, però quan escoltava música perdia la seua timidesa i es posava a ballar per tot el palau. La seua alegria era tan contagiosa que fins al seu pare, l’emperador, s’animava a ballar amb ella. Un dia, la tristesa es va apoderar del cor de Chinchulina. Només el cant d’un ocell anomenat Rossinyol Blau podria retornar l’alegria al seu mústic cor. L’emperador de la Xina, que mai havia eixit del seu bell palau, va decidir trencar amb la tradició i eixir a la recerca d’aqueix estrany ocell anomenat Rossinyol Blau. En la seua cerca anirà descobrint els afanys, els desvetllaments i els somnis dels humils pobladors del seu vast imperi.
Les edats recomanades per a assistir a aquest esdeveniment cultural és a partir de 7 anys i l’entrada té un preu de 5 euros.
Trailer: https://youtu.be/qg_GTWkSHuA d’entrades:
https://www.entradasatualcance.com/tickets-iii-ciclo-de-teatro-pata-tod-s-chinchulina-y-el-ruisenor-de-la-china#/sell/events/9024/sessions/14316