La Sala d’Exposicions del Centre Cultural Gómez-Tortosa acull, fins al 5 de febrer, l’exposició Fragments d’altres mons, una recopilació de meteorits de la col·lecció personal de l’il·licità Victoriano Canales, membre de l’Agrupació Astronòmica d’Elx i coordinador nacional d’Astrònoms sense Fronteres.

Rafa Sáez, regidor de Cultura, agraïa l’esforç de l’Agrupació Astronòmica de Novelda “per possibilitar que aquesta exposició tan interessant recale a la ciutat de Novelda” i recordava que “és una col·lecció amb peces que fonamentalment vénen del Museu Canari de Meteorits, un dels més importants del món”. Per part seua, Victoriano Canales explicava que “és una compilació de 50 peces de xicotets fragments d’asteroides del Sistema Solar que han aconseguit traspassar l’atmosfera i arribar a la terra”.

La mostra es complementa amb una xarrada a càrrec del mateix Victoriano Canales divendres que ve, 1 de febrer a les 20:00h, en el Gómez Tortosa, en la qual el divulgador científic parlarà dels meteorits, la seua forma i composició.