L’edil de Cultura, Mª Dolores Padilla, ha presentat la programació trimestral del Centre Cultural Les Cigarreras, al costat de la seua directora, Miriam Gilabert i el director de la Banda Simfònica Municipal, José Vicente Díaz Alcaina.

L’edil ha assenyalat que «el Centre Cultural, continua apostant un any més per una programació variada, cuidada i d’avantguarda, que continue permetent-nos situar-nos com a referència de l’art contemporani i les noves tecnologies a la Província».

Els diferents espais del centre, com són la Caixa negra, l’Assecador, l’espai MakerCig, el Pati, el Jardí Vertical o la Casa de la Música, tornaran a albergar exposicions, teatre, música, tallers per a tots els públics, o cinema, entre moltes altres propostes.

De l’extensa programació, podem destacar en l’apartat d’exposicions:

Fins al 17 de febrer “La dissuasió: la marea i el límit”, un projecte de Rosell Meseguer comissariat per Fernando Gómez de la Costa; i al març l’exposició fotogràfica de Pilar Citoler «La fotografia: espill personal d’una generació», una producció de la Regidoria de Cultura.

Per a ambdues es programen tallers, visites guiades i escolars.

De la mateixa manera s’obrirà de nou la convocatòria Buitblanc; la IV Convocatòria pública de presentació de projectes expositius que organitza la Regidoria de Cultura per a exhibició de mostres en la Caixa Blanca

ACTIVITATS

Tornaran les Sessions Movistar+ amb actuacions musicals i projeccions de pel·lícules, els cicles de professors i alumnes del Conservatori Superior de Música Oscar Esplá, II Festival Blues Alacant, els tallers sobre noves tecnologies en el Makercig i el Festival Artfura, són algunes de les mes de 50 propostes que es programen per a aquest primer trimestre de 2019.

La Banda Simfònica Municipal programa de nou els concerts escolars i audicions didàctiques dirigides aquestes últimes a Instituts d’Educació Secundària i públic en general, les inscripcions gratuïtes del qual poden realitzar-se en el Centre Municipal de les Arts.

Padilla també ha volgut «agrair a Miriam, com a responsable de l’equip que fa possible que puguem presentar hui aquesta programació, i a José Vicente com a director de la Banda per l’esforç que realitzen per a acostar la nostra música i el seu treball a tots els alacantins».

Tota la informació estarà visible en les xarxes socials de la Regidoria, del Centre Cigarreras i en la web i agenda cultural municipal.