El Centre Municipal de les Arts, gestionat per la Regidoria de Cultura que dirigeix Antonio Manresa, prepara l’exposició col·lectiva de fotografia titulada Colors, que exhibirà una selecció d’imatges entre les millors preses en els últims mesos pels 6 grups d’especialistes que integren el Club Fotogràfic Alacant (CFA).

Colors penjarà a la sala principal del Centre de les Arts, situat en la plaça de Quijano, 2, un total de 60 fotos, realitzades per altres tants autors, i que es veuran agrupades pel color dominant en aquestes: groc, taronja, blanc, blau, roig i verd.

El Club Fotogràfic Alacant, presidit per Sergio Rodríguez Roselló, està estructurat per grups de treball, cadascun d’ells expert en Fotografia de Naturalesa i paisatge, de Carrer, d’Estudi, Moderna, Grup 365 dies -una foto per cada dia de l’any-, i pels fotògrafs Generalistes o independents.

Muntatge

La Regidoria de Cultura ja disposa de les 60 fotos que compondran la mostra i el Centre Municipal de les Arts començarà en breu els treballs de muntatge.

Per a donar forma a l’exposició Colors, la junta directiva del Club va assignar un color a cadascun dels seus grups d’experts i els seus fotògrafs han hagut de treballar prenent imatges o enginyant composicions en el context gràfic assignat. El CFA procedeix també aquests dies, a través del Jurat corresponent, a seleccionar les fotos més excel·lents que han concorregut al Concurs Internacional de Fotografia Alacant, que impulsa el club i la Regidoria de Cultura. El concurs va rebre 3.613 imatges preses per fotògrafs professionals i aficionats de 48 països.