Des de la setmana passada, la Tourist Info Castillo de Villena, també coneguda com a Centre de Recepció de Visitants, exposa al públic una selecció de peces de la rèplica del Tresor de Villena.

Les Regidories de Turisme i la Regidoria de Museus han optat per aquesta mesura davant l’elevada demanda de visitants que sol·liciten poder contemplar el que és un dels principals símbols del patrimoni cultural de la ciutat, el Tresor de Villena.

L’exposició de la rèplica del Tresor de Villena és una mesura temporal fins a la futura inauguració del nou Museu de la Ciutat, en la Electroharinera, on s’exposarà de manera definitiva l’autèntic tresor.

Dilluns passat 16 de desembre, el Museu Arqueològic José María Soler va tancar definitivament les seues portes després d’acollir el seu últim acte oficial, la presentació de la revista “Bilyana”, per a procedir a l’embalatge i posterior trasllat de les seues peces a les noves instal·lacions.

D’aquesta manera, els nombrosos visitants que rep aquesta oficina podran contemplar, de manera gratuïta, les peces de la rèplica exacta del Tresor, realitzada en el seu moment per tècnics del Museu Arqueològic Nacional.

Assenyalar que l’Oficina Tourist Info Castillo de Villena va rebre 20.668 visitants en 2018 i ja supera les 19.800 en el que portem de 2019. Obri al públic en horari de dimarts a diumenge, de 10.00 a 14.00 i de dimarts a dissabte de 16.00 a 18.00.