El Centre d’Emprenedors de l’Agència Local de Desenvolupament de l’Ajuntament d’Alacant estrena nova programació per al primer quadrimestre de 2019, amb 32 activitats que abasten des de l’impacte de la robòtica, l’impuls de la creació d’empreses, la “Honest Strategy” per a directius o el desenvolupament del lideratge femení.

Des de l’Ajuntament d’Alacant destaquen la importància del programa formatiu del Centre d’Emprenedors en el qual participen anualment «més de tres mil persones».

Una de les activitats programades més important és el Programa Llançadora i Garatge, un projecte d’incubadora empresarial impulsat per Juan Roig per a donar suport a la creació d’empreses que aporten valor, que serà presentat el 23 de gener.

L’Escola de Talent Femení continua aportant formació per a desenvolupar el lideratge i l’emprenedoria de les dones i, per a commemorar el Dia Internacional de la Dona, l’1 de març se celebrarà la Gala “El planeta en femení”, un esdeveniment en el qual grans professionals posaran en valor el paper de la dona en diferents sectors econòmics.

Així mateix, se celebrarà una jornada d’Alta Direcció Empresarial en col·laboració amb JOVEMPA en la qual intervindrà Hector Robles, creador del moviment “Honest strategy”. Finalment, s’abordarà l’impacte de la Robòtica i les noves tecnologies en els recursos humans i en el marc de les relacions laborals.

Una vegada més, s’alternen activitats tipus “píndoles formatives” de curta durada i contingut específic, pensades per a capacitar en aspectes concrets de la gestió empresarial, al costat d’altres de llarga durada, amb format de cursos o tallers, i que busquen proporcionar una formació més en profunditat o abastar diversos continguts dins d’un sector d’activitat.

El pròxim 1 d’abril de 2019 el Centre d’Emprenedors complirà 10 anys millorant la capacitat personal i professional dels futurs empresaris i empresàries i ajudant a posar en marxa negocis que siguen viables econòmicament i que tinguen un impacte social positiu.

La programació i les inscripcions als esdeveniments es pot descarregar des de la pàgina web de l’Agència Local de Desenvolupament d’Alicantewww.impulsalicante.es