L’Agència Local de Desenvolupament de l’Ajuntament d’Alacant, dirigida per Mari Carmen d’Espanya, posa en marxa la programació del Centre d’Emprenedors per a l’últim quadrimestre de l’any. El 20 de setembre arranca la primera de les 20 activitats programades totes elles amb la finalitat de fomentar les iniciatives dels usuaris, dotar-los d’eines que els permeten posar en marxa una nova empresa, i millorar la qualificació personal i professional per a la gestió d’aquesta.

L’edil d’Ocupació, Mari Carmen d’Espanya, ha assenyalat que “una vegada més l’Agència Local de Desenvolupament té l’objectiu d’impulsar el talent local a través de la formació i d’aquesta manera, mantindre vius els projectes emprenedors d’Alacant”.

La primera activitat de setembre la imparteix Jana Segura d’Or Roig Comunicació amb “Domina les teues xarxes socials: de 0 a 100”. Seguit del taller que imparteix JOVEMPA els dies 21 i 22 “Crega la teua empresa”; i el 29 de setembre “Com validar la teua idea de negoci” impartit també per Jana Segura d’Or Roig Comunicació.

El mes d’octubre comença amb l’activitat “Gestió emocional i lideratge emprenedor” que impartirà Mª Jesús Aroca de qbconsultores el dia 1. Seguit del taller en línia “Crea la teua empresa” del 4 al 6 impartit per JOVEMPA. El 8 d’octubre Andrea Gutierrez Bielsa, consultora de màrqueting digital de The New Skyline presentarà “Coneix l’ecosistema digital per a la teua empresa”. A més, Jana Segura d’Or Roig Comunicació impartirà dos cursos, el primer el 13 d’octubre “Qui vol comprar el meu producte/servei? Defineix al teu públic ideal” i el 22 “El teu aliat per a atraure clients: el Funnel de venda”. Finalitza el mes d’octubre amb dues activitats, una d’elles “Crea la teua estratègia de Màrqueting Digital” per Andrea Gutiérrez Bielsa, consultora de màrqueting digital de The New Skyline el dia 22; i el curs “De la idea a la posada en marxa” del 25 al 29 d’octubre impartit per JOVEMPA.

La primera de les activitats de novembre consisteix en una taula redona sobre Finançament que serà realitzada per JOVEMPA el dia 4. “Super vendes en plataformes de venda en línia” per Miguel Sánchez, director Neoconsulting comunicació i màrqueting el dia 5 de novembre, i el dia 8 Mª Jesús Aroca de qbconsultores impartirà el curs “Design Thinking per a generar solucions innovadores”. El dia 15, l’activitat que imparteix José Bobecik de Rompeideas Creative Comunicació és un curs imprescindible “Com fer que el meu web deixe de ser només un aparador i es convertisca en un comercial 24 hores”. Seguit de “25 trucs psicològics per a vendre més i millor” que imparteix Miguel Sánchez, director Neoconsulting comunicació i màrqueting el 19; el taller “Crega la teua empresa” el 23 i 24 de novembre impartit per JOVEMPA. Els dies 25 i 26 Clara Vega de Tempora Consultors imparteix “Pla de viabilitat de projectes i empreses”. L’última activitat del mes vindrà de la mà de JOVEMPA el dia 30 de novembre amb la taula redona “Noves tecnologies: oportunitats de negoci”.

La programació es tanca amb dos tallers que es realitzaran el mes de desembre: el 1, José Bobecik de Rompeideas Creative Comunicació ens ensenyarà un imprescindible per a muntar la teua pròpia empresa “Com convertir el meu servei offline en un servei en línia”; i es finalitza amb el curs “De la idea a la posada en marxa” que imparteix JOVEMPA, els qui seran els responsables de posar el punt final a aquesta etapa del Centre d’Emprenedors del 13 al 17 de desembre.

Les activitats, que són gratuïtes, es desenvolupen en el centre d’Emprenedors situat al carrer Cid número 13, i requereix una inscripció prèvia en www.impulsalicante.es/centro-emprendedores.