Amb motiu del Nadal, l’Ajuntament d’Alacant a través del Centre Educatiu de Recursos de Consum (CERCA) de la regidoria de Comerç, que dirigeix Lidia López, ha organitzat tallers infantils per a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys, que tindran lloc del 23 de desembre al 5 de gener, i el període d’inscripció del qual s’obri aquest hui dijous, 9 de desembre.

La responsable de l’àrea de Comerç, Lidia López, ha mostrat el seu compromís i orgull en realitzar tallers infantils aquest Nadal “els més xicotets de la casa podran gaudir de tallers de manualitats, elaboracions de postres nadalenques, tallers de música i fins i tot excursions per a veure els Pesebres d’Alacant. Els xiquets necessiten celebrar aquestes dates assenyalades i no hi ha millor opció que cuinant galetes o elaborant la carta als Reis Mags en CERCA”.

Del 23 de desembre al 5 de gener, el Centre Educatiu de Recursos de Consum realitzarà durant aquest període, dos tallers gratuïts al dia, un a les 9 hores i un altre a les 11.30 hores. El termini de presentació d’inscripcions comença el pròxim 9 de desembre a les 9.00 hores i estarà vigent fins al 17 d’aquest mateix mes fins a les 14 hores.

Cuina infantil especial cap d’any, disfresses de fruites i verdures, tallers de manualitats per a fer targetes nadalenques o escriure la carta als Reis Mags, contacontes musical “Les quatre estacions” de Vivaldi, cuinar galetes de Nadal o visitar el campament dels Reis Mags i el Museu de Pesebres, són alguns dels tallers que els xiquets i xiquetes podran realitzar en període vacacional de manera gratuïta.

Així mateix, hi haurà una excursió al Museu del Joguet i de la Biodiversitat a Ibi en la qual els adults podran acompanyar als seus fills. El preu de l’excursió serà de 10 euros per persona en el qual s’inclou l’autobús Alacant-Ibi-Alacant, monitors i les entrades tant al museu del Joguet com al museu de la Biodiversitat.

Aforament i inscripcions

L’aforament màxim de les activitats és de 20 participants, excepte la visita al Museu del Joguet que serà de 50 participants, i es tindran en compte les mesures anticovid.

Les inscripcions seran per rigorós ordre d’arribada, tant presencialment com al correu cerca@alicante.es. Sent el termini d’inscripció des de les 9.00 hores del dia 9 de desembre fins a les 14.00 hores del dia 17 de desembre.

Cada participant podrà inscriure’s a un màxim de 4 activitats més la visita al Museu del Joguet, i els tallers podran realitzar-se en el mateix dia o en diferents.

El 20 de desembre es publicarà la llista dels participants de totes les activitats.