En la seua XVII edició s’han presentat 2.187 obres procedents de tots els col·legis de Benidorm
La primera tinent alcalde, Ana Pellicer, qui també té delegades les competències en Cultura, ha inaugurat aquest migdia la mostra, acompanyada per altres membres del govern municipal; i el president de ‘La Barqueta’, Francisco Llorens, Paco ‘Rosera’.
El Certamen de Dibuix i Pintura de l’Associació Cultural Recreativa ‘La Barqueta’que, com tots els anys, té de motiu central la troballa de la patrona de la ciutat: la Mare de Déu del Sofratge ha batut rècords de participació amb prop de quasi 2.200 participants. Un concurs que reuneix obres realitzades per participants de 6 i 12 anys d’edat.
Ana Pellicer s’ha mostrat molt satisfeta amb l’èxit obtingut en el concurs i “pel gran paper cultural que realitza l’associació ‘La Barqueta’animant-los a continuar treballant en futures edicions del certamen. Així mateix, ha volgut “donar les gràcies a tots els participants per la seua col·laboració any rere any”. També ha volgut destacar que, l’associació cultural ‘La Barqueta’ porta 17é edicions “posant en valor, donant a conéixer i difonent les nostres arrels, la nostra història i el nostre patrimoni”.
L’Exposició de dibuixos es podrà visitar des de hui dia 5 fins al 15 de març. En ella, es podran veure una gran selecció de tots els treballs presentats pels participants. El lliurament de premis serà el 15 de març a les 18.00 hores en el Saló d’Actes de l’Ajuntament.