Les activitats d’aquesta setmana a la Casa de la Cultura estan marcades per la fotografia, per huité any consecutiu tindrà lloc la fallada del concurs internacional de fotografia “Helie Memorial” que organitzen la Casa de la Cultura, l’Agrupació Fotogràfica i la família Salguero Salas, que patrocina el certamen presidit per Ricardo Cases.

El famós fotògraf oriolà, pronunciarà com és costum en aquest certamen, la conferència magistral que obrirà la huitena edició del “Helie Memorial”. Ricardo Cases està considerat com el “artista de la cruesa” per la “absent discreció i sinceritat de les seues fotografies” (EL PAÍS).

La conferència tindrà lloc el divendres 1 de març a les 20.30 hores en el saló d’actes de la Kakv.

 

Fallada del VIII Concurs Internacional de Fotografia

El dissabte, 2 de març a partir de les 10 del matí tindrà lloc la fallada d’aquest premi fotogràfic que compte, com en anteriors edicions, amb un jurat d’alt prestigi. El jurat estarà compost, a més de l’esmentat Ricardo Cases, amb els fotògrafs Katy Gómez i Valent Verd. La fallada, tal com ha ocorregut en les set edicions anteriors, serà públic i podrà seguir-se també a través de streaming, per la pàgina web del certamen.

Les set diferències

El diumenge 3 de març a les sis de la vesprada es posarà en escena l’obra “Les set diferències”, una producció de la Sala Escalante de la Diputació de València i la companyia El Pont Flotant. “Les set diferències és una de les obres més representades en la Comunitat

La Diferencia de la compañia El pont flotant

La Diferencia de la compañia El pont flotant

València dels últims anys, ha obtingut -entre altres- el Premi de les Arts Escèniques Valencianes de l’any 2018.

L’obra és un cant a la curiositat, a la naturalitat i a l’humor amb el qual els més xicotets viuen la diferència, però, també, un espai per a reflexionar en família sobre les dificultats que podem trobar a l’hora de relacionar-nos amb persones molt diferents.

Les entrades per a aquesta obra ja poden adquirir-se a través del portal www.ticketea.com i en les oficines de la Kakv de 18.00 a 20.00 hores.