La Regidoria de Joventut, dirigida per Marga Antón, ha organitzat per a dissabte que ve 3 d’octubre, en les instal·lacions del CCCE L’Escorxador, un taller de lletres de rap amb valors que impartirà El Chojin, un dels rapers més famosos i importants del país i que compta amb una gran repercussió entre gents de totes les edats a causa de la profunda crítica social que duu a terme en els seus temes.

L’acció formativa constarà d’una part pràctica, en la qual el músic brindarà consells i ensenyarà als participants a elaborar les seues pròpies rimes (a les 12.30 hores), donant especial rellevància a assumptes com la promoció de la lectura, el foment de la multiculturalitat o la igualtat de gènere. I una altra teòrica, en la qual repassarà l’origen del gènere a Espanya i respondrà a les preguntes del públic (a les 18.00 hores). En finalitzar, els alumnes del taller matinal escenificaren les seues creacions.

Les inscripcions es duran a terme online (bit.ly/chojinelche) a traves d’un formulari que estarà operatiu a partir de les 07.00 hores del dimecres 30 de setembre, i l’aforament és limitat a causa de les mesures anticoronavirus. L’activitat ha sigut cofinançada pel Pla Nacional Sobre Drogues (PNSD) del Ministeri de Sanitat.