“Momentos Alhambra a l’Escenari” torna al Teatre Principal d’Alacant el proper 3 d’octubre. El cicle de concerts acústics, que durarà fins al 28 de novembre, torna amb una programació repleta de grans talents musicals com Annie B Sweet, Neuman i Morgan, que interpretaran les seves cançons molt prop d’un públic que els acompanyarà sobre el mateix escenari. Una experiència musical única i exclusiva de la mà de Cerveses Alhambra que permetrà gaudir als assistents d’un format de concert íntim i proper.

Cerveses Alhambra sent passió per la música. Un art que no segueix convencionalismes, que promou els millors talents i que valora els processos creatius acurats, basats en la dedicació i el mestratge. Per això, la marca busca acostar el millor del panorama musical a cada ciutat, i est és l’objectiu de Moments Alhambra en l’Escenari. Un cicle on cada concert es converteix en una experiència musical única i irrepetible, que marida a la perfecció amb cadascuna de les nostres referències -Alhambra Especial, Alhambra Reserva 1925 i Alhambra Reserva Vermella-.

Com en l’anterior edició, les presentacions prèvies dels artistes, així com la signatura de discos, es realitzaran en diferents locals de la ciutat d’Alacant, amb accés gratuït al públic.

El proper 03 d’octubre es presentarà el cicle en Sweet Cool Bar (C/ Sant Fernando 55), just abans de la primera actuació de Annie B Sweet, on es donarà a conèixer les novetats d’aquest any i el cartell que conformarà el cicle. Quant al format dels concerts, seguiran una dinàmica similar a la d’anteriors ocasions.

El públic podrà gaudir de les referències de Cerveses Alhambra en la “Entrada d’Artistes” del teatre, abans de cada actuació. Després de la benvinguda, els assistents accediran a l’escenari, on els estaran esperant unes butaques orientades cap a l’artista, amb la platea com a teló de fons, des de les quals podran de veure i sentir el mateix que el cantant durant la seva actuació. Aquesta és la singuridad de Moments Alhambra Música en l’Escenari, un cicle que permet descobrir d’a prop i amb els cinc sentits aquells detalls de l’artista i les seves creacions que s’escapen a simple vista davant els nostres ulls.

Abans de cada actuació tindrà lloc una entrevista en directe, amb el propòsit que el públic conegui en un ambient proper les anècdotes, els gustos, el recorregut professional i la inspiració que ha portat a l’artista a desenvolupar els seus últims temes musicals. Tot això donarà pas al concert acústic, una forma única de gaudir dels temes musicals de cada artista sense perdre de vista els seus moviments.

Després de l’actuació, la signatura de discos i una nova degustació de Cerveses Alhambra completaran l’experiència.

Des de Cerveses Alhambra busquem reinterpretacions autèntiques, que permetin gaudir sense pressa de cada concorde de les millors peces sonores. Perquè de vegades necessitem parar, observar i escoltar amb calma el que ens envolta per ser capaces de sentir l’imperceptible. Perquè hi ha coses que no es poden explicar, cal sentir-les.

Només 150 persones podran assistir a cadascun dels tres concerts programats en el Teatre Principal d’Alacant.

 

ANNI B SWEET
Concert acústic en Sweet Cool Bar
(C/Sant Fernando, 55)
18:00h.
03 D’OCTUBRE

NEUMAN
Concert acústic en
Syrah Wine
(C/ Castanyers, 7)
18:00h.
14 DE NOVEMBRE

MORGAN
Concerto Acústic en
El 17
(C/ Castanyers, 17)
18:00h.
28 DE NOVEMBRE

HORARI CONCERTS TEATRE PRINCIPAL
20:00h Obertura de portes
20:30h. Entrevista en directe
20:45h Inicio concert