El regidor de Cultura, Amado Navalón, i el coordinador de ’Elda, Ciutat de Lectura”, Juan Vera, han presentat el cicle literari Tardor 2022 a Elda. Com és habitual des del seu inici, el col·lectiu cultural Farfanias, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura i diferents col·lectius culturals de la ciutat, organitza i coordina un variat programa entre el 20 de setembre a l’1 de desembre.

Amado Navalón ha indicat que “durant aquest període de temps tindrem ocasió d’assistir a una sèrie de variades propostes entorn de la lectura, entre les quals trobem assajos, àlbums infantils, novel·la històrica, poesia, textos teatrals… sense oblidar-nos de celebrar durant el mes d’octubre el Dia de les Dones Escriptores i de les biblioteques”.
Per part seua, Juan Vera ha destacat les novetats d’un cicle que “s’endinsa en les trobades amb autor/a, debats entorn dels temes proposats en les obres presentades i la incorporació de lectures temàtiques col·lectives. Encara que no sempre estan relacionats amb la producció editorial, comptarem amb una sèrie de col·loquis basats en textos teatrals, als quals assistiran actors/actrius, directors escènics, dramaturgs, etc”.
Com a inici del calendari previst les propostes del mes de setembre són:
Dimarts, 20; a les 20.30 hores, Casino Eldense: Trobada amb l’autora Mónica Rouanet, per a parlar sobre la seua última novel·la ‘Gens important’ publicada per Roca Editorial i presentada a Elda el passat 16 de juny. En aquella presentació es va emplaçar al públic per a una nova trobada amb l’autora que permetera tractar amb major amplitud l’abast social de l’obra. La coordinació serà a càrrec de Juan Vera Gil.
Dijous 22, a les 20.30 hores, Casa de Roses: ‘Llàgrimes de sal’; Autora, Verónica Martínez Amat; Presentació a càrrec de: Antonio Gómez Rico, President d’Honor de la Comparsa Pirates d’Elda
Dimarts 27 de setembre; 20:30h, Teatre Castelar/Fundació Paurides: Trobada amb Alba Rico, actriu co-interprete de l’obra teatral ‘La ira’ la representació de la qual tindrà lloc el divendres 30 de setembre en el Teatre Castelar.
L’assistència a tots els actes serà d’entrada lliure per al públic. Vera ha indicat que “en pròximes dates anirem donant compte de les cites per als mesos d’octubre i novembre”.