El cicle de concerts “Momentos Alhambra” de Cerveses Alhambra aterra a Alacant amb la intenció de transformar cada moment en una experiència sonora. L’actuació de Guitarricadelafuente tindrà lloc el pròxim 29 de juny a les 22:00h en el Museu Arqueològic Provincial d’Alacant (MARQ). Una proposta diferent que convida a parar, observar i escoltar en enclavaments únics amb arquitectures carregades d’història.

L’esperit de la trobada es basa en el descobriment de talents a través de la música de qualitat, composta amb criteri i bon gust. El públic que s’acoste al MARQ se sorprendrà amb la proposta musical del jove Álvaro Lafuente, conegut com Guitarricadelafuente, un artista d’arrels aragoneses, aires de placeta andalusa i amb peus en la terreta. Les seues influències es remunten a la seua infància, quan s’envoltava dels músics del seu poble, i començava a percebre la música com un mitjà per a transmetre sentiments.

Més de 300.000 oïdors escolten cada mes les seues cançons en Spotify. “Guantanamera” és el tema favorit dels seus admiradors, i s’ha convertit en la seua cançó més popular amb 2.300.000 reproduccions en la plataforma i més de 350.000 visualitzacions en YouTube.

Tal és l’èxit de la gira de Guitarricadelafuente que ha penjat el cartell de sold out en els seus dos últims concerts de la sala Galileu Galilei de Madrid, el 14 i el 16 de juny. El nombre de reproduccions puja com l’espuma i el seu últim vídeo, al costat de Natalia Lacunza, ha arribat a quasi 2.000.000 de visualitzacions en tan sols tres dies.

Per a assistir només cal inscriure’s en la web de Cerveses Alhambra i entrar en el sorteig d’invitacions dobles.

Momentos Alhambra

El concert d’Alacant forma part d’un cicle més ampli que es desenvolupa des de maig fins a finals d’octubre al llarg de tota la geografia espanyola, en ciutats com Madrid, Barcelona, València, Màlaga, Granada, Córdoba o Murcia.

Unirà en un mateix cartell a diversos artistes del panorama nacional que actuaran en espais singulars. Així, les veus i el talent de Ex:Re, Guitarricadelafuente, María José Llergo, Mastodont, El Xiquet d’Elx, Maximiliano Calvo o Marem Ladson, que seran protagonistes en cadascun dels espais emblemàtics de les ciutats triades

El cicle, naix de la passió de Cerveses Alhambra per la música i pel descobriment de reinterpretacions úniques, autèntiques i memorables, que estan concebudes per a gaudir amb els cinc sentits. Peces que conviden a detindre’s en el temps, a sentir els matisos de cada punteo, a descobrir la complexitat de cada interpretació i a gaudir amb el virtuosisme de cada instrument. Tot això com a resultat d’un procés creatiu acurat, basat en la dedicació i el mestratge.

Aquest cicle és la cerca del nou en el tradicional i de les arrels en el contemporani. Els matisos de la música creada amb temps, qualitat i passió pels artesans dels nous sons. Així mateix, connecta en el seu cartell la veu d’artistes creadors i compositors que condueixen per actuacions amb un marcat relat, gran personalitat i universos únics.

Tota la informació en cervezasalhambra.es/momentos-alhambra/musica/ciclo-de-musica/