El cicle Música & Sal ha rematat la programació variada que té previst desenvolupar, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torrevieja, entre el 5 i el 27 de Setembre. El cicle es es trasllada al Parc Antonio Soria, un nou recinte perfectament comunicat amb tota la ciutat, que disposa d’una gran amplitud i on poder oferir millors serveis i gaudir de totes les comoditats d’un recinte totalment equipat per a l’ocasió amb una àmplia zona de Pàrquing.

S’han posat a la venda les entrades en la nova ubicació. L’organització recorda que l’aforament és limitat.

Les entrades comprades per a la primera ubicació en el recinte de les Era de la Sal són totalment vàlides per al nou recinte. A les persones que van comprar entrades per a les Eres de la Sal se’ls enviarà una comunicació per correu electrònic amb les seues noves entrades en una ubicació similar a les localitats ja adquirides.

Música&Sal manté la mateixa programació i dates amb grans artistes i actuacions per a tots els públics. Estan confirmades les actuacions d’artistes de referència de pop i rock independent nacional com Carlos Sadness o Shinova, grans veus com Pablo Lopéz amb el seu especial gira a piano i veu , Antonio José o José Mercé amb la seua proposta més flamenca. I intèrprets de referència del panorama musical com a Coc Malla, Alba Reche o Ismael Serrano, que sumen una oferta de concerts de primer nivell durant un dels mesos més atractius de la temporada estiuenca a Torrevieja, com és el de setembre.

A la ja anunciada actuació de dues dels més important artistes de referència de l’humor al nostre país, Els Morancos, amb el seu gira 40 anys d’èxits, s’ha unit també un altre artista, un número u indiscutible de la diversió i la riallada com és Carlos Latre, que presentarà un nou espectacle amb més personatges, música i humor que mai.

Per a gaudir d’una programació cultural en un lloc tan espaiós i còmode com el recinte del Parc Municipal Antonio Soria, l’organització d’aquest Cicle, en coordinació amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torrevieja desenvoluparà un protocol de seguretat higiènic -sanitària que s’anirà adaptant a les pautes que marquen les autoritats per a vetlar per la seguretat tant del públic com dels artistes amb les màximes garanties.

El Festival Música&Sal ha posat a la disposició del públic una pàgina web en la qual s’ofereix tota la informació dels espectacles així com la venda d’entrades : oficial musicaysal.com i mastickets.es

 

PROGRAMACIÓ MÚSICA I SAL 2020

DISSABTE 5 SETEMBRE CARLOS SADNESS

DIUMENGE 6 SETEMBRE ANTONIO JOSÉ

VIERNES 11 SETEMBRE SHINOVA

DISSABTE 12 SETEMBRE JOSE MERCE

VIERNES 18 SETEMBRE ELS MORANCOS

DISSABTE 19 SETEMBRE ALBA RECHE

DOMINGO 20 SETEMBRE CARLOS LATRE

DIVENDRES 25 SETEMBRE PABLO LOPEZ

DISSABTE 26 SETEMBRE COC MALLA

DIUMENGE 27 SETEMBRE ISMAEL SERRANO