Després de moltes modificacions d’horaris i dates amb motiu de les diferents restriccions sanitàries, per fi dóna principi el cicle “Pildoras Musicales” organitzat per Sala Euterpe.

Andrea Borrás serà l’encarregada de donar el tret d’eixida al cicle de concerts que tindrà lloc a l’Auditori de Sant Joan d’Alacant. L’obertura de portes serà a les 18h i es prega la màxima puntualitat per a complir amb tots els protocols higiènics i d’accés.

Andrea Borrás és una jove cantant i compositora alacantina que entra amb força en el panorama actual de la música pop en espanyol. Els seus singles “Torna” i “El secret” formen part del seu àlbum “Meua”.

Amb influències de Rozalén, Morgan, Jason Mraz o Taylor Swift, ens porta música molt natural i en ambients molt diferents. Pop, reggae, rumba o funky són alguns dels estils que es poden escoltar en el seu disc, sent sempre la seua veu el fil conductor de totes les cançons.

La naturalitat, l’ànima, la passió i l’amor per la música, la creativitat i l’optimisme són valors que defineixen el seu treball.

Encara queden algunes entrades que poden adquirir-se en www.salaeuterpe.com

Concert: Andrea Borrás

Fecha: Dissabte 13 de març

Horari: 19h (obertura de portes a les 18h)

Lloc: Auditori de Sant Joan d’Alacant

Entrades: www.salaeuterpe.com

Preu: 15€