Després del gran acolliment per part del públic alacantí, el cicle de concerts acústics ‘Momentos Alhambra a l’Escenari’ torna al Teatre Principal d’Alacant el pròxim 27 de febrer. Durant 2018 la programació va estar repleta de grans talents musicals. Soleá Morente, Rufus T. FireFly, Xiquets Mutants, Funambulistes, Anni B Sweet, Neuman i Morgan van interpretar les seues cançons molt prop d’un públic que els va acompanyar sobre el mateix escenari. Una experiència musical única i exclusiva de la mà de Cerveses Alhambra que va permetre als assistents gaudir d’un concert íntim i pròxim.
Per a 2019 prenen el relleu sobre l’escenari del Teatre Principal grans referents de l’escena musical nacional: Varry Brava, Marwan i La Bien Querida.
El cicle l’inaugurarà Varry Brava el pròxim 27 de febrer. Durant el concert, el grup farà un recorregut pel seu últim treball titulat ‘Furor’, format per deu cançons que evoquen l’essència més viva del grup. Un disc que naix entre «riures i bon rotllo», durant un procés de composició i de preproducció fresc i espontani, com a reflex de l’esperit de la banda.
A continuació, arribarà el concert de Marwan, el 27 de març. El cantautor s’ha convertit, gràcies al boca a boca, en un dels més reconeguts del circuit de sales amb plens en totes les ciutats i amb uns números espectaculars també en algunes ciutats de Llatinoamèrica. En el Teatre Principal d’Alacant interpretarà els seus temes més coneguts, així com els del seu últim treball, ‘Els meus Paisatges Interiors’, un disc d’onze temes on el cantant, a través de la seua visió carregada de malenconia, explora els més diversos sentiments. ‘Els meus Paisatges Interiors’ és un viatge personal on Marwan explora el desamor, els fantasmes interiors i la cerca de la felicitat.
Finalment, el 24 d’abril els assistents al concert de la Ben Volguda vibraran amb un repàs pels temes més coneguts i es delectaran amb les cançons del seu cinqué àlbum ‘Foc’, treball que ha marcat un punt i apart en la carrera d’Ana Fernández-Villaverde. Musicalment parlant ha significat una volta al passat i un viatge al futur. Una col·lecció impecable de cançons que està captivant d’igual manera a mitjans i fans per tot el món.
Els concerts segueixen la dinàmica de les anteriors ocasions: el públic podrà gaudir de les referències de Cerveses Alhambra en la “Entrada d’Artistes” del teatre, abans de cada actuació. Després de la benvinguda, els assistents accediran a l’escenari, on els estaran esperant unes butaques orientades cap a l’artista, amb la platea com a teló de fons, des d’on podran de veure i sentir el mateix que el cantant durant la seua actuació. Aquesta és la singuridad de ‘Moments Alhambra Música en l’Escenari’, un cicle que permet descobrir de prop i amb els cinc sentits aquells detalls de l’artista i les seues creacions que s’escapen a simple vista.
Abans de cada actuació tindrà lloc una entrevista en directe, amb el propòsit que el públic conega en un ambient pròxim les anècdotes, els gustos, el recorregut professional i la inspiració que ha portat a l’artista a desenvolupar els seus últims temes musicals.
La benvinguda i l’entrevista donaran pas al concert acústic, una forma única de gaudir dels temes musicals de cada artista sense perdre de vista cap dels seus moviments. Després de l’actuació, la signatura de discos i una nova degustació de Cerveses Alhambra completaran l’experiència.
Cerveses Alhambra assega passió per la música, un art que no segueix convencionalismes, que promou els millors talents i que valora els processos creatius acurats, basats en la dedicació i el mestratge. Per això, la marca busca acostar el millor del panorama musical a cada ciutat, i aquest és l’objectiu de ‘Moments Alhambra en l’Escenari’. Un cicle on cada concert es converteix en una experiència musical única i irrepetible, que marida a la perfecció amb cadascuna de les referències -Alhambra Especial, Alhambra Reserva 1925 i Alhambra Reserva Roja-.
Cerveses Alhambra busca reinterpretacions autèntiques, que permeten gaudir sense pressa de cada concorde de les millors peces sonores. Perquè a vegades necessitem parar, observar i escoltar amb calma el que ens envolta per a ser capaces de sentir l’imperceptible. Perquè hi ha coses que no es poden explicar, cal sentir-les.
Només 150 persones podran assistir a cadascun dels tres concerts programats en el Teatre Principal d’Alacant. Les entrades es poden aconseguir en aquest enllaç: http://meetandlive.es/

VARRY BRAVA
27 DE FEBRER

MARWAN
27 DE MARÇ

LA BIEN QUERIDA
24 D’ABRIL

HORARI DELS CONCERTS EN TEATRE EL PRINCIPAL
20:00h Obertura de portes
20:30h Entrevista en directe
20:45h Inici del concert

Cerveses Alhambra i la música

Cerveses Alhambra és el resultat del coneixement i de la passió. D’un art que no segueix els convencionalismes i que converteix les seues creacions en reinterpretacions úniques, tan autèntiques i memorables com les millors peces sonores.

Les experiències musicals que brinda Cerveses Alhambra són úniques i irrepetibles, però totes elles comparteixen un mateix vincle: el descobriment de l’excel·lència musical i l’esperit artesanal de Cerveses Alhambra, a través d’un maridatge amb les seues principals referències -Alhambra Especial i Alhambra Reserva 1925 i Alhambra Reserva Roja-.

Perquè a vegades necessitem parar, observar i escoltar amb calma per a ser capaces de sentir l’imperceptible. Perquè els detalls i l’amagat només poden descobrir-se sense pressa i, per això, Cerveses Alhambra convida a assaborir les seues cerveses al compàs de les millors propostes musicals amb la finalitat de gaudir experiències úniques per a tots els sentits.