Forma part de la programació cultural de El Campello des de fa anys, i en aquest estiu de 2024 no podia faltar. La regidoria de Cultura que dirigeix Dorian Gomis ha donat forma a una interessant cartellera que arrancarà el divendres 26 de juliol i finalitzarà el dissabte 24 d’agost, amb projeccions de cintes de tall infantil i familiar. Com és habitual, dos seran els escenaris per a gaudir del cinema a la fresca, sempre a partir de les 22.00 i en cap de setmana i de caràcter gratuït: la Plaça de l’Església i la platja de Muchavista.

Les projeccions de les pel·lícules triades, que atrauen en tots els casos a centenars de veïns i visitants, arrancaran el 26 de juliol en la Plaça de l’Església amb “Super Mario Bros. La pel·lícula”, de 92 minuts de duració. La nit següent, dissabte 27 de juliol, la tocarà el torn a la platja de Muchavista, amb “El gato con botas: el último deseo”, que dura 100 minuts.

El divendres 2 d’agost, projector i pantalla es traslladaran de nou a la Plaça de l’Església per a oferir “Spider-man: cruzando el multiverso”, de 140 minuts. El dissabte 3 d’agost els més xicotets de la casa gaudiran amb els 102 minuts que dura “Robot dreams” a la platja de Muchavista.

El cap de setmana següent arrancarà, el divendres dia 9 en la Plaça de l’Església, amb la projecció de “Campeonex”, que dura 124 minuts, i la nit del dissabte 10 d’agost es projectarà en Muchavista “Ruby, aventuras de una kraken adolescente”, amb 90 minuts de duració.

D’aquesta manera arribarem al divendres 16 d’agost, amb la projecció de “Suzume” (122 minuts), en la Plaça de l’Església. El dissabte dia 17 d’agost, a la platja de Muchavista es projectarà “Barbie”, de 114 minuts.

L’últim cap de setmana de programació es reserva per a oferir al públic “Canta con una chispa de armonía”  (en la Plaça de l’Església, amb 108 minuts de duració), i “Tony, Shelly y la linterna mágica” (80 minuts), també a les 10 de la nit a la platja de Muchavista.