L’Ajuntament d’Elda tractarà de sufocar la intensa calor estival a través del cinema d’estiu, que torna a la ciutat un any més dins del programa cultural d’Elda 40 Gra2.

En aqueix sentit, s’ha programat la projecció de quatre pel·lícules diferents durant els mesos de juliol i agost, a les 22 hores, en diversos punts de la ciutat.

La primera d’aquestes pel·lícules serà ‘Jurassic World: El regne caigut’, que es podrà veure al parc del Cocoliche dimarts que ve 30 de juliol. Només dos dies més tard, el dijous 1 d’agost, la plaça annexa a l’Associació de Veïns Verge de la Salut acollirà la projecció de la reeixida pel·lícula espanyola ‘Campions’, protagonitzada per Javier Gutiérrez i que va aconseguir tres premis Goya a la millor pel·lícula, millor cançó original i millor actor revelació, que va recaure en Jesús Vidal.

Per part seua, el dimarts 6 d’agost es podrà gaudir de la pel·lícula ‘L’últim estiu de la meua vida’ en la Plaça de la Constitució, mentre que el dijous dia 8 serà el torn de ‘Mamma Meua! Una vegada i una altra’, que es podrà visionar en el bulevard de l’avinguda de Ronda, entre el carrer Lieja i avinguda Camilo José Cela.